Χωρίς προβλήματα διεξήχθη σήμερα το απόγευμα (06/02) η προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Ο Σάββας Καμπερίδης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όπως θα τους έχει και αύριο το μεσημέρι (07/02) και μετά θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις. Κι αυτό διότι πέντε παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο Κρήτης.
Πρώτα από όλα, αύριο το απόγευμα (07/02) θα φύγουν οι Δημήτρης Φλιώνης, Στράτος Βουλγαρόπουλος και ο φροντιστής του Άρη, Γιάννης Νικητάκης και το Σάββατο (08/02) θα κάνουν το ίδιο οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και Κεν Μπράουν, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του All Star Game (07-09/02).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!