Quantcast
NEWS
23 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τρέχουν να προλάβουν!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αποφάσισαν να μπουν σήμερα κιόλας τα συνεργεία στο ΟΑΚΑ με δικά τους έξοδα για να μπει νέος αγωνιστικός χώρος – Στόχος να είναι έτοιμος στις 19 Αυγούστου - Δείτε ΦΩΤΟ από τα σημερινά έργα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ γίνει στην Αθήνα, η ΑΕΚ θα πρέπει να γνωρίζει αν το ΟΑΚΑ θα είναι σε… θέση να φιλοξενήσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της για την νέα σεζόν. Διότι όπως είναι αυτήν την στιγμή το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, δεν πρόκειται να γίνει παιχνίδι εκεί! Ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί (υπέστη καθίζηση!) και η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σε περίπτωση που τελικά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς οριστεί στην Αθήνα (19/08). Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε επικοινωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αποφασίστηκε από κοινού, να αρχίσουν εργασίες στο ΟΑΚΑ, δίχως να περιμένουν απόφαση της Πολιτείας.

Και αυτό με σκοπό για να γλιτώσουν χρόνο και να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, ώστε στις 19 Αυγούστου να είναι έτοιμο το γήπεδο (τρεις ημέρες μετά θα παίξει φιλικό ο ΠΑΟ με την ιταλική Τζένοα). Αναφορικά με τα έξοδα της ανακατασκευής του νέου αγωνιστικού χώρου θα τα καλύψουν από κοινού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μια και ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε στους «πράσινους» ότι δεν δέχεται να πληρώσει εξ’ ολοκλήρου το ποσό το «τριφύλλι» αφού και η ΑΕΚ χρησιμοποιεί το γήπεδο (δεν θα ταίριαζε κάτι τέτοιο και στο προφίλ της ομάδας).

Τα συνεργεία, λοιπόν, μπαίνουν σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο με απόφαση των δύο ομάδων που το χρησιμοποιούν μια και η (αμέτοχη) Πολιτεία τόσο καιρό απλά παρακολουθούσε, σφύριζε… αδιάφορα και δεν έπραττε το αυτονόητο. Δηλαδή, την άμεση αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Κάτι που θα κάνουν μόνοι τους τελικά ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ