Μόλις γλύτωσε, αν δεν παρέμβει η ΦΙΦΑ, τον υποβιβασμό και αφού καταμετρήθηκαν οι ψήφοι στη Βουλη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε... έξαλλη με την τροπολογία που τον κρατάει στη Σούπερ Λιγκ. Αφού εξαφανίστηκε από την στιγμή της χθεσινής ανακοίνωσης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αφήνοντας την κυβέρνηση να κάνει άνετα τη δουλειά της εμφανίζεται τώρα να... σκίζει τα ρούχα του ο ΠΑΟΚ ότι θίγεται η... αξιοπρέπεια του.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ελάχιστα λεπτά μετά την ψήφιση της τροπολογίας της Κυβέρνησης που τον κρατάει στην κατηγορία αναφέρει:
«Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.
Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.
Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.
Γι’ αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν αντέχουν το γεγονός οτι τόσο προκλητικά,βιαστικά κ'εξωφθαλμα τους έσωσε η κυβέρνηση απο υποβιβασμό..Είναι σε πανικό
Ο βιασμός της αλήθειας και της νοημοσύνης του κόσμου απ' αυτή την ομάδα έχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα. Κι εκεί που λες ότι είναι αστείο να τους ακούς να προπαγανδίζουν λες και απευθύνονται σε αμοιβάδες, έρχεται η ελληνική κυβέρνηση και βιάζει το αίσθημα δικαίου και τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια της χώρας με σκοπό να βολέψει σε πρώτη φάση τον βρώμικο σύλλογο της Θεσσαλονίκης και σε δεύτερη φάση να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να σωθεί και ο άλλος βρώμικος σύλλογος του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πειραιά σε ενδεχόμενη καταδίκη του στις δίκες που έρχονται. Κι εκεί που λες δεν έχει πιο κάτω, επανέρχεται η ασπρόμαυρη κρατική ΠΑΕ και προπαγανδίζει φωνάζοντας ότι και καλά την αδικούνε και της κηλιδώνουν την ιστορία που είναι γεμάτη με παρόμοιες κρατικές παρεμβάσεις. Και γιατί ρε παλληκάρια δεν το ανακοινώνατε αυτό πριν καν πάει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα; Γιατί βάλατε τους κάθε λογής κρατικούς και μη υπαλλήλους να φωνάζουν να μην τολμήσει να απλώσει κανείς χέρι στον παοκ; Γιατί απειλούσατε ότι θα χωριστεί η χώρα στα 2; Γιατί βρίζατε την κυβέρνηση; Υπάρχει νοήμον οπαδός αυτής της ομάδας που να μην ανακατεύεται με όσα κάνει ο σύλλογος του; Αυτή η τροπολογία δεν είναι κηλίδα στην ιστορία σας. Είναι η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.
Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚΑΡΑ. Είμαι περήφανος που είμαστε αδέρφια. Original για πάντα!
Θελω πολυ να πανε στο κας νομιζοντας οτι εχουν δικιο, εκει θα γελασουμε οντως τελικα
Τι περιμενατε? Οπως και με το οπλο, αδικο δεν δεχονται οτι εχουν, και ακομη και συγγνωμη να τους ζητησεις, δεν το δεχονται.
Ο ορισμος του γαυρου
Τι ανακοινώσεις και κουραφέξαλα. Έτσι και αλλιώς απο αυτούς που ακόμα σας πιστεύουν οι μισοί δεν ξέρουν να διαβάζουν και οι άλλοι μισοί δεν μπορούν από την πολλή Μαλαματίνα. Βγάλτε τον Βιεϊρίνια να μας πει πως τον κλέβουν. Πιο αποτελεσματική επικοινωνία.
Μπουγάτσα ορκ σε πόνεσε η αλήθεια και πάτησες dislike έτσι. Γαυρε το βορρά
Ρε σιχαματα αντί να πείτε και ευχαριστώ πάτε να βγείτε και από πανω. Όσο για σας πολιτακια τι άλλο έχετε πουλήσει για να κρατήσετε την θέση σας.
Περίμεναν να εξασφαλίσουν ότι θα ψηφιστεί ο νόμος και θα σωθούν και κατευθείαν άρχισε η προπαγάνδα συσπείρωσης και παραμυθιασματος. Γιατί δεν την έβγαλαν την ανακοίνωση πριν την ψηφοφορία?
Εδώ είναι έτοιμοι να προδώσουν τις ρίζες τους και να αφήσουν τούρκικη εταιρεία να δώσει όνομα στο γηπεδό τους, επειδή δεν τους αφήνουν να παίζουν φιλικά στο πρωτάθλημα.
Τι άλλο να μας κάνει εντύπωση; Ο μαθητής μπαοκ έχει ξεπεράσει τον δάσκαλο γαύρο. Μέσα σε δύο χρόνια έχουν γίνοι χειρότεροι από αυτόν!
Καλα κανουν οι διοικουντες του Παοκ,στηριζουν την ομαδα μεχρι να δικαιωθει.
Ειναι δικαιωμα τους που δεν μπορει κανεις να τους το αρνηθει.
Εξαλλου μην ξεχνατε οτι δεν υπαρχει καταδικαστικη αποφαση αλλα εισηγηση.
Και τωρα οι υπολοιποι θα κινηθουν εναντια στην τροπολογια που εγινε μονο και μονο να σωθει η ομαδα του Ρωσου Ivan και να μπει και η ΦΙΦΑ στο παιχνιδι θα παει ακλαυτος,ετσι απλα.
Γιατι ο ποακ τοτε δε βγηκε επισημα να πει :μην υπερηφισετε το νομοσχεδιο ;γιατι; να σου πω γιατι; γιατι εχουν λερωμενη τη φωλια τους....
Αλλος ενας μυρωδιας -οπαδος του ποακ...υπαρχει καταδικαστικη αποφαση 4-1 ως προς την παραβαση του αρθρου....απο την ΕΕΑ. Ελα την τσιμπησες τη χαρτινη σωτηρια σου ....τη χαρτινη παραμονη σου με προεδρικο διαταγμα της ΝΔ χαχαχαχα
Η οποια αποφαση της ΕΕΑ ειναι δεσμευτικη ομως..
Μια ζωή στη ζούλα και στην παρανομία, για τους γαύρους του Βορρά! - Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
1986
Ο Χαράλαμπος Μπλιώνας πέφτει νεκρός στις κερκίδες του Αλκαζάρ, από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από την μεριά των οπαδών του παοκ. Πρώτος νεκρός μέσα σε Ελληνικό γήπεδο.
Δεν υποβιβάστηκε ο παοκ.
2001
Νόμος Βενιζέλου με ειδική εκκαθάριση ώστε οι ομάδες που χρωστάνε στο δημόσιο να μην υποβιβάζονται.
Δεν υποβιβάστηκε ο παοκ.
2004
Νόμος Ορφανού όπου όσοι χρωστάνε στο δημόσιο θα μπουν σε καθεστώς 120 δόσεων και υπάρχει και διαγραφή των προσαυξήσεων στο 80%.
Δεν υποβιβάστηκε ο παοκ.
2007
Επειδή δεν έχει πληρώσει καμία δόση από τις 120 της ρύθμισης Ορφανού ο παοκ, ο Ορφανός του παγώνει τα χρέη μέχρι να βρεθεί διοίκηση μετόχων ενώ αναλαμβάνει ως διοίκηση πρωτοδικείου ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Δεν υποβιβάστηκε ο παοκ.
2012
Αναλαμβάνει τον παοκ ο Ιβάν Σαββίδης αγοράζοντας τις μετοχές του. Παρανόμως τα χρέη προς το Ελληνικό δημόσιο παραμένουν παγωμένα για άλλα 2 χρόνια δηλαδή μέχρι το 2014.
Δεν υποβιβάστηκε ο παοκ.
2018
Κατα την διάρκεια του αγώνα παοκ-ΑΕΚ στην Τούμπα, ο πρόεδρος του ποακ Ιβάν Σαββίδης μπαίνει με φουσκωτούς στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας σε εμφανή θέση και το πιστόλι του. Φίφα και Ουέφα ζητάνε τον υποβιβασμό για παραδειγματική τιμωρία λόγω δυσφήμισης του αθλήματος.
Δεν υποβιβάστηκε ο παοκ.
2020
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε πως υπάρχει παράνομη συνιδιοκτησία στις ομάδες παοκ και Ξάνθη και ζητάει υποβιβασμό.
Μετά από παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού
Δεν θα υποβιβαστεί ο παοκ
Παιδιά δυστυχώς πάμε για grexit ούτε υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα..23/2 πως θα γίνει το ντέρμπι τους;
Από κει κ πέρα τους σιχαθηκα παραπάνω απο το γαύρο..
Αυτό είναι που αναρωτιέμαι και εγώ. Είναι δυνατόν η ΟΥΕΦΑ να επιτρέψει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όταν κάποιες ομάδες έχουν πολυιδιοκτησία;
Grexit δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί απλά αυτός που θα χάσει τα περισσότερα είναι ο χοντρός που κινεί χρήμα με παίχτες κλπ. Συνεπώς η σημερινή κυβέρνηση δύσκολο να χαλάσει τις μπίζνες του "αρχηγού".
Αυτοί έπρεπε να είναι είδη Γ-Β εθνική για τότε που είχε μπει ο μαφιόζος Πρόεδρος τους με το όπλο μέσα στο γήπεδο και απειλούσε και έπρεπε να είναι είχε μπει και φυλακή.... Θα πρέπει να λένε και ευχαριστώ οι γαυροι του Βορρά....
ΠΑΟΞανθης
ΠΑΟΞεφτιλες απο δω και περα πρεπει να λεγονται.
Εχουν...δικιο στο παοκ. Θιχτηκε η αξιοπρεπεια τους, αφου γινανε ρεζιλι απο τη στιγμη που θα σωθουν οχι γιατι ειναι αθωοι, αλλα επειδη ολοκληρη κυβερνηση υποκυπτοντας στους εκβιασμους τους, εγινε...ρομπα. Και ναι να καταφυγουν στο cas, μηπως εκει δουν τη περιπτωση του οπως και σε ολη την Ευρωπη και δεν του αφαιρεσουν βαθμους, αλλα να τον...υποβιβασουν.
Αν τιμωρηθούν κ τελεσίδικα σιγά μην πάνε στο cas.. γιατί τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα απ' την αφαίρεση βαθμών.. κ εκεί δεν αλλάζουν νόμους σε μια νύχτα ,απλώς τηρούνται χωρίς δεύτερη κουβέντα..
Δεν ξέρω πώς θα το πάρετε αδερφια μου ΑΕΚτζιδες, αλλά κάτι ξέρει ο τίγρης και δεν είναι όπως πριν χρόνια φίλος η σύμμαχος με τον ρώσο
Είδε τι έρχεται και έκατσε στην γωνία να αφήσει 2 μπουρδελα να τσακοθουνε για το ποιος έχει το καλύτερο μπουρδελο....
Τώρα που στην κοινή γνώμη είναι και οι 2 τους επίσημοι απατεώνες και αυτή και τα κολοσωματια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους,τωρα που έρχεται και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τωρα θα πατηση γκάζι και θα σάρωση ολα!!!
Τώρα θα φτιάξει και ΟΜΑΔΑΡΑ και θα έχει και 2 νέους βαρβατους σημπεχτες και ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ.....
ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΣΊΓΟΥΡΑ
Ρε σιχαματα αντί να πείτε και ευχαριστώ πάτε να βγείτε και από πανω. Όσο για σας πολιτακια τι άλλο έχετε πουλήσει για να κρατήσετε την θέση σας.
#XARTINOIPAOK,#XEFTILESPAOK, #GIALANTZITiNaFtoRePAOK, #STIMENOIPROTATHLITESPAOK #NTROPITISPROSFUGIASPAOK
ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΑΝΥΓΙΡΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1
ΧΆΡΤΙΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΜΠΑΟΚ...
Εγω θελω να ρωτησω η Αεκ δεν μπορει να κανει επισημη καταγκελια στην uefa μιας και απο τους δικους της νομους απαγορευεται η πολυιδιοκτησια?
Φίλε μου δυστυχώς η ΑΕΚ το παίζει Ποντιος Πιλάτος κάτι που εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα
Δυστυχώς το φωνάζω μέρες αυτό που λες. Εγώ προσωπικά τις τελευταίες ώρες πιο πολύ τα έχω βάλει με τη δικη μας ΠΑΕ παρά με τα όσα συμβαίνουν.
Όλοι ξέραμε τι θα συμβεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άσχετα που ελπίζαμε για δικαιοσύνη. Εθελοτυφλούσαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αλλά αυτή η σιωπή, αυτή η απάθεια, αυτή η ανωτερότητα, αυτή η διαφορετικότητα της ΠΑΕ κτλ κτλ αρχίζει και εκνευρίζει πλέον ακόμα και τους ρομαντικούς
ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ'18 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ Ο ΡΩΣΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ 1-0 ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΘΩΟΙ...!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.....Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΑΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ....ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ!!!!!!!
Αυτοί καλά κάνουν,είναι τα χα’ι’δεμένα παιδιά όλων των κυβερνήσεων.Όλοι οι υπόλοιποι τι κάνουν; (Μαζί και εμείς).
Γιατί δηλαδή να υποστούμε όλοι το grexit και όχι μονο οι αρχικλέφτες;
Βρώμα και δυσωδία, δεν υπάρχει ένας Ευρωπαικός θεσμός να βάλει τέλος;
Έχει χαθεί κάθε όριο, πληρης καταστρατήγηση των νόμων και κατεβασμένα βρακιά από την κυβέρνηση!
Ολο αυτό θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις βίας και εύχομαι να μην θρηνήσουμε θύματα!
Μάγκες το καταγγέλλουν εξ του ασφαλούς και τους δίνει μαξιλαράκι αλλά πιο μεγάλο έκτρωμα δημοψηφίσμα για τον αθλητισμό δεν νομίζω να υπάρχει
Εάν κάνεις μια καλή πορεία στην Ευρώπη και μια καλή μεταγραφή αγοράσεις μια η και δύο ομάδες
Ελέγχεις άνετα χωρίς πρόβλημα προεδρία σουπερλιγκ περνάς τις θέσεις σου και κάθε χρόνο θα έχεις 1-3 ομάδες να παίζουν Ευρώπη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εάν δεν αλλάξει η τροπολογία πρέπει να γίνει καταγγελία στην ουεφα φιφα το καταστατικό τους είναι καθαρά εναντίον πολυιδιοκτησιας
Καλυτερα Grexit πάρα αυτό το τσίρκο
πρώτα μάθετε Ελληνικά, και πως χρησιμοποιείται η λέξη "αυτοσκοπός" και ύστερα πάτε και στο CAS και όπου θέλετε...
δεν γίνεται να τα ζούμε αυτό το 2020
Τωρα βγηκατε?????Εχθες που ησασταν βρε μπουγατσομαχοι???
Μωρή μπουγάτσα γιατί δε βγήκες χθες να το πεις;
Ε ρε που ζούμε. Ε ρε τι ζούμε