Quantcast
NEWS
42 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με την ψήφο 156 βουλευτών παραμένει στη Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν κριθεί τελεσίδικα ένοχος!

Χάρη στην κομματική πειθαρχία που επέβαλε ο πρωθυπουργός έγινε νόμος του Ελληνικού κράτους να τιμωρείται απλά με αφαίρεση βαθμών μια ομάδα που έχει στην ιδιοκτησία της άλλη ομάδα στο ίδιο πρωτάθλημα

Νόμος του κράτους είναι πλέον η παραμονή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στη Σούπερ Λιγκ ακόμη κι αν κριθούν τελεσίδικα ένοχες οι δυο ΠΑΕ για πολυιδιοκτησία μετά το πόρισμα - καταπέλτης της ΕΕΑ. Με 156 θετικές ψήφους πέρασε από την Βουλή η τροπολογία για την αλλαγή των ποινών που προβλέπονται για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη μετά την είσηγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη με ηλεκτρονικό τρόπο ψήφισαν συνολικά 246 βουλευτές. Από αυτούς 156 ψήφισαν «ναι», οι 90 «όχι» ενώ δεν υπήρξε ούτε ένα «παρών».

Υπενθυμίζεται ότι το Μαξίμου είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας για τους βουλευτές της ΝΔ διαμηνύοντας ότι «η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ