Τέλος από τη ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης! Μετά τη χθεσινή απειλητική του δήλωση, πως θα αποχωρήσει ο ίδιος απο το κόμμα αν δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τη διαγραφή του από την ευρωομάδα της ΝΔ!
«Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
''Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται"!Γι αυτο κανει οτι της ειπε ο ζαγορακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 χρόνια θα περνάει μισθός χαλαρά κ μετά δήμαρχος Θεσ/νίκης κ δεν το χάλασε...
Δηλαδή ειναι πρώτα παοκ και μετά Έλληνας?
Δεν υποστηριζω ΝΔ και γενικα κανενα κομμα. Αλλα μπραβο καλα του κανανε! Οτι ψηφιζουμε τον Ζαγορακη τον για ευρωβουλευτη, δυστυχως λεει πολλα για το επιπεδο της χωρας..
Στοίχημα ότι στο μέλλον ο Ζαγοράκης θα ενταχθεί ξανά στην ΝΔ;
Φήμες λένε ότι ήθελε να φύγει μόνος του γιατί δεν του δίνανε μεταφραστή κ με το Άγγλο ελληνικό λεξικό δεν την πάλευε ο χωρικος... ..
Φήμες λένε ότι ήθελε να φύγει μόνος του γιατί δεν του δίνανε μεταφραστή κ με το Άγγλο ελληνικό λεξικό δεν την πάλευε ο χωρικος... ..
Ντροπή σου ξεφτίλα Ζαγοράκη σε θεωρούσα κάπως κοινωνικό και σοβαρό άτομο αλλά με απογοήτευσες με αυτά που λες και κάνεις. Ντροπή σου αντί να κοιτάς πως να καλυτερεύσει το ποδόσφαιρο από την θέση που είσαι και την εμπειρία σου σαν ποδοσφαιριστής και την όποια παρακαταθήκη εχεις αφήσει προς το Ελληνικο ποδόσφαιρο ερχεσαι τώρα και σκορπάς ολα για τον ΖΜΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟ μικροεγωισμό σου.
Σιγά μην ακισετε κανένα καλσόν εκεί στη Ρηγίλλης.Τον Τσίπρα κραζαμε για κολλητιλικια με Ιβάν και σεις ειστε τα ίδια,μην πω χειρότερα
Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι ήταν παικταράς μας μαζί με Κατσουράνη και λοιπές ένδοξες δυνάμεις. Δεν έβλαψε την ΑΕΚ .!!!
Παικταράς ήταν. Ευρωβουλευτής γιατί έγινε; Έψαχναν κόφτη στην Ευρωβουλή;
... και πολύ καλά του έκανε...
Μικροπολιτική, ψηφοθηρική, ρηχή και αντεθνική συμπεριφορά από μεριάς του.
Καλά όλα τα άλλα, το αντεθνική όμως που κολλάει; Είναι κάπως άσχετο με το θέμα!
Για το Μακεδονικό μούγγα, για τον μπαρόκ ξεσηκωμός,ειδικά στην περίοδο που η Εθνική ενότητα είναι πρώτιστη προτεραιότητα... Δεν την έχουμε την πολυτέλεια. Για αυτό αντεθνική...
Δεν είναι καθόλου άσχετο. Όταν με δηλώσεις κι ενεργειες υιοθετεί άμεσα ή έμμεσα τη γραμμή Σαββίδη που εκφράστηκε κι από Γκαγκατση, περί "μη Ελλήνων πολιτών", τι είναι;;;
Αλληλεγγύη στον ΑΕΚτζή Θεόδωρο Ζαγοράκη!!
Τέλος πάντων, δικό τους θέμα που εμένα προσωπικά δε με αφορά! Δεν μπορείς να τα έχεις καλά και με το Μαρινάκη και με το σκληρό πυρήνα της δεξιάς που βρίσκεται από ανέκαθεν στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης ψηφίζονται από κάποιους. Αυτοί καλά κάνουν και τους βάζουν στα ευρωψηφοδέλτια, αφού τέτοιους θέλει να αναδεικνύει ο Έλληνας πολίτης.
Ευρωγίδι...
Οχι βρε παιδιά,όχι οχι δεν το πιστεύω, κι ο Θοδωρής μετά την δεύτερη 5ετια του σαν ευρωβουλευτής που τοσο εχει παλεψει στην Ευρώπη για ( τι λαμακιες γραφω ) ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΛΠ ΟΡΚ