0 ΣΧΟΛΙΑ

Ξεκινά και πάλι το κυπριακό πρωτάθλημα

Νωρίτερα η Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα που πάρει σε συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου, Γιώργο Σαββίδη

Την απόφαση για την αναστολή της αποχής τους πήραν το απόγευμα οι διαιτητές της Κύπρου κάτι που σημαίνει ότι αρχίζουν όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στο Νησί. Νωρίτερα η Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα που πάρει σε συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου, Γιώργο Σαββίδη.

Ο κ.Σαββιδης ανακοίνωσε πως θα οριστεί ένα πρόσωπο, ως συνδετικός κρίκος της Κυπριακής Αστυνομίας με την ηγεσία του συνδέσμου διαιτητών. Το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Ανώτερος Αστυνόμος κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης, που θα έχει ως βασικό ρόλο την προστασία και ασφάλεια των διαιτητών, ενώ παράλληλα θα επωμιστεί το βάρος των καταγγελιών, για παιχνίδια ύποπτα προς χειραγώγηση. Θυμίζουμε ότι οι διαιτητές είχαν αποφασίσει να απέχουν από τα παιχνίδια ως αντίδραση στη βόμβα που εξερράγη στο αυτοκίνητο του συναδέλφου τους, Ανδρέα Κωνσταντίνου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ