Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή στο αίτημα της οικογένειας της Μυρτούς ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό λίγο πάνω από τα 20.000 ευρώ για την αποκατάσταση της. Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκης ανακοίνωσε μέσω Faacebookότι το ποσό συγκεντρώθηκε και η Μυρτώ θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για θεραπεία. Συγκεκριμένα ο κ.Κυρανάκης ανέφερε: "Τα καταφέραμε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους όσους από το υστέρημά τους έβαλαν πλάτη ώστε να συγκεντρώσουμε 21.815 € για τη Μυρτώ μέσα σε μόλις 4 ημέρες!
Χάρη σε δωρεές ανθρώπων από όλη την Ελλάδα τώρα αυτό το υπέροχο κορίτσι θα μπορέσει να πάει στο εξωτερικό με καλυμμένα τα πρώτα έξοδα για την αποκατάστασή της.
Θέλω να σας ζητήσω να είμαστε δίπλα στη Μυρτώ και μετά τα Χριστούγεννα! Να είμαστε δίπλα σε οικογένεια στην Ελλάδα που περνά το δικό της γολγοθά, όχι μόνο στις γιορτές, αλλά όλο το χρόνο.
Καλά Χριστούγεννα, υγεία και αγάπη:)"
Αξίζει να αναφέρουμε πως νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει πως θα συνεισφέρει και αυτή με 20.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον κόσμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπραβο θα πω στον Μαρινάκη, γιατι οπως ακούστηκε εβαλε ολο το ποσο, κριμα που δεν μπορουμε να στηρίξουμε ουτε τους οπαδούς μας. Ασχολουμαστε με την ΑΜΚ του γηπέδου. Κριμα.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 22.000 ΕΥΡΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 900 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΛΕΙ 20.000 ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ).ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ.
Φιλε αυτη τη στιγμη εχουν μπει ηδη 22.500€ και ο ευτραφουλης εβαλε αλλα 20.000.
ΔΕΝ εβαλε ολο το ποσο οπως λες....
Τωρα γιατι η ομαδα μετα απο τόσες παρουσίες αγαπης της Μυρτους προς την ομαδα μας δεν εχει δωσει έστω ενα δεκαχιλιαρο, ειναι οντως ενα θεμα.
Αν ομως εχει συνεισφέρει εκτός δημοσιότητας ή με άλλους τροπους, το ξερουμε;;;;;;;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στηριξη στον αδυναμο συνανθρωπο μας εξαλλου δεν ειναι μονο τις γιορτες, ειναι οποτε μπορουμε μεσα στον χρονο!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
το μπραβο στον μαρινακη θα αρμοζε μονο στην περιπτωση απουσιας ανακοινωσεων,Αυτο ισχυει και για αλλους φιλανθρωπους κτλπ ευεργετες.
Μπραβο θα πω στον Μαρινάκη, γιατι οπως ακούστηκε εβαλε ολο το ποσο, κριμα που δεν μπορουμε να στηρίξουμε ουτε τους οπαδούς μας. Ασχολουμαστε με την ΑΜΚ του γηπέδου. Κριμα.
Μπραβο σε ολους αλλα και στον εχθρο μας μπραβο και στον Μαρινακη....
"ΜΠΡΑΒΟ"και στα κανάλια που παρουσίασαν τον Μαρινάκη οτι ειναι αυτος που κάλυψε ολα τα εξοδα για τη θεραπεία της Μυρτούς
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους αυτές τις μέρες έκαναν πράξη την αγάπη και το πραγματικό νόημα τον ημερον που δεν είναι άλλο από αγάπη . Ένα μεγάλο μπράβο και στον Ολυμπιακό γιατί μπροστά στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια δεν υπάρχει οπαδιλικη και φανατισμός.
Ποια οπαδικά; Εδώ αναφερόμαστε σε ένα νέο, ωραίο κορίτσι που το σημάδεψε ένας αλήτης. Χίλια μπράβο σε όλους όσοι βοήθησαν. Μπράβο και στον Βαγγέλα, αρκεί να τηρήσει ό,τι υποσχέθηκε.
21940 euro ως τωρα! το να γινει αυτη ηκοπελα καλα καποια στιγμη μετα απο ολα αυτα που εχει τραβηξει θα ειναι ελπιδα για ολη την κοινωνια!
Μπράβο σε όλους μπράβο κ στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά πάνω από όλα ο άνθρωπος
Μπραβο σε ολους τους συμπολιτες μας που απο το υστερημα τους βοηθησαν για τη θεραπεια της Μυρτως. Μπραβο και στον ολυμπιακο. Οταν ο σκοπος ειναι τοσο ιερος δεν χωρανε οπαδικα. Καλη επιτυχια στη Μυρτω μας. Ολα να πανε καλα. Καλες γιορτες με υγειακαι ειρηνη σε ολο τον κοσμο.