Ο Φεντερίκο Μπάρμπα απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν είναι ο μοναδικός, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Ο Ίβιτς ασχολείται εδώ και καιρό με την περίπτωση του Μπάρμπα, δεν προέκυψε τώρα, λόγω Καρέρα. Είναι από τους 2-3 παίκτες που έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ για τη θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ και θέλει να πάρει έναν από αυτούς. Είναι μια δύσκολη υπόθεση αλλά προσπαθεί να βγάλει άκρη η ΑΕΚ και να τον αποκτήσει», ανέφερε.
Όσο για το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ; «Ο Καρέρα δεν έχει κάποιο αγαπημένο σύστημα, το έδειξε και στην Σπαρτάκ Μόσχας. Δεν αποκλείω να δούμε ακόμη και ρόμβο κάποια στιγμή. Πιστεύω πάντως πως σε επίπεδο προσώπων ο Βέρντε αυτή τη φορά θα ξεκινήσει», ανέφερε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ομάδα θέλει άμεσα ενδεκαδατους στόπερ, τουλάχιστον έναν το γεναρη. Ο συγκεκριμένος θεωρω ότι ενέχει ρίσκο σαν περίπτωση. Εμπιστεύομαι τον Ίλια αλλά πιστεύω ότι οι βασικοί στόπερ της ομάδας πρέπει να ναι από το πάνω ράφι.
Αφήστε τους μπαρμπες και μπαρμπιεριδες.. Και πάρτε παίκτες αξίας από 11 που θέλαμε μεταγραφες γιναν μια.. Στο τέλος θα κάνει και ο σβαρνας
Με τον Μπάρμπα δώρο ο κεραυνός Μακουιν ....
Χα χα ΧΑ ΧΑ χα θεουλης.....
Οι 3 μεταγραφές ξαφνικά γίναν 1.
Χαφ δεν θέλουμε , γιατί ο κριστιτσιτς έκανε το καθιερωμένο 1 καλο ματς στα 5 , έχουμε τον Σιμοες που πλέον αντικειμενικα δεν αξίζει ούτε 18αδα. Θες ένα χαφ ηγέτη στο κέντρο επιπέδου γκιγιερμε ή Μισιτς που έχουν οι άλλοι δύο.
Επίσης εξτρέμ θες ένα ενα διεισδυτικό εξτρέμ από αριστερά που θα είναι για βασικότατος . Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αλμπάνης έχει πάρει άπειρες ευκαιρίες και με εξαίρεση την φάση της Τρίπολης είχε κάκιστη απόδοση.
Τέλος και ο στόπερ πρέπει να είναι ηγέτης. Ο φεντε δεν μου γεμίζει το μάτι, καλός για συμπληρωμα όχι όμως ηγέτης. Συνεχίζεται επίσης η κακή σκέψη ακόμα της ομάδας να περνουν παίκτες που είχε παλαοτερες καλές σεζόν (το καλοκαίρι πήραμε ζεραλδες που την προπροηγουμεμη χρονιάς είχε παίξει φοβερά τη επόμενη είχε 3 συμμετοχες, το ίδιο ο Σιμάο , το ίδιο είναι και αυτός φεντε).
Η ΑΕΚ για να πάει μπροστά και διεκδικεί τίτλους μέχρι τέλους και όχι να τους χάνει απτον Αυγούστο, θέλει ριζικές αλλαγές και αλλαγη νοοτροπίας , πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω. Παίκτες λαχεία παλι με καλές σεζόν παλιά και κακές πρόσφατα .
Αν ο Αλμπανης εχει παρει απειρες ευκαιριες και εχει κακιστη αποδοση οπως λες, για τον Μπακακη τι πρεπει να πουμε που δεν τον αναφερεις καν? Εδω δεν μπορει να κανει μια σεντρα της προκοπης και παιζει βασικος και αναντικαταστατος εδω και 3 χρονια στην ομαδα επειδη τρεχει. Αν ηταν να παιρναμε τον μπολτ. Η ομαδα εκει που ποναει πιο πολυ ειναι στα μπακ και δεν το λεει κανενας. Απο εκει πρεπει να ξεκινησει ο Ιβιτς γιατι εκει εχουμε την μεγαλυτερη αναγκη και μηδεν εναλλακτικες.
Προσωπικα ενα στοπερ χρειαζομαστε επειγοντος το Γεναρη και να ειναι κλαση Τσιγκρινσκι.Για αλλο στοπερ ή χαφ δεν μπορουμε να βρουμε τωρα εκτος και αν ειναι ευκαιρια.Ο Σιμοες και Κρισιτσιτς δεν ειναι σε φορμα ο ενας και δεν εχει ρυθμο ο αλλος πιστευω ομως για αυτους τους δυο και τον Βρανιες ο Καρερα θα τους κερδισει και θα παρει πραγματα.Να σταματησουμε να γκρινιαζουμε για μεταγραφες τωρα.Αφηστε τον Ιταλο να μαζεψει την ομαδα εχουμε καλους παικτες συνολο δεν εχουμε.
Αυτά που λες θα ίσχυαν αν η έλευση Ιβιτς ισοδυναμούσε με γερή αύξηση του μπάτζετ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η ομάδα πληρώνει ακόμα τις κακές επιλογές του καλοκαιριού και της περσινής σεζόν. Το θέμα με τον Ιβιτς είναι να ξεφορτωθεί πολλά απαράδεκτα συμβόλαια και να δημιουργήσει χώρο. Πιθανή πώληση εννοείται θα αλλάξει τα δεδομένα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το δεύτερο είναι ότι εφόσον δεν μπορείς να χτυπήσεις τους 2 γαυρους σε μπάτζετ, να εκμεταλλευτεις το scouting και την τεχνογνωσία σου και να βρεις λαβράκια. Κάπως έτσι πήρες πρωτάθλημα πρόπερσι. Τα λαβράκια όμως εμπεριέχουν ρίσκο. Στόχος είναι ένα δυνατό τμήμα αγωνιστικού σχεδιασμού να το εξαλείφει.
Με όλο τον σεβασμό ο Μισιτς ήτανε στα πεταμένα στην Σπόρτινγκ μέχρι και το συμβόλαιο του μισό μισό πλήρωσε η Σπόρτινγκ να τον ξεφορτωθεί απλά πήρε ματς και έδειξε κ αυτός πράγματα σωστα
Αρχισε ξαφνικα το μαζεμα στις δηλωσεις. Οι 3 κ 4 μεταγραφες εγιναν 1. Προφανως εχουμε αποδεχτει πληρως πως δεν ενοχλει καθολου να τερματισουμε 15-20 βαθμους πισω απο την κορυφη και φετος. Δυσκολα η τριτη θεση χανεται και το κυπελλο ειναι ενας θεσμος που «αν ερθει, ηρθε». Σχετικα με την Ευρωπη θα παλεψουμε για εισοδο στο γιουροπα το καλοκαιρι, χωρις πολλα ανοιγματα φυσικα γιατι αν στραβωσει η δουλεια θα μπουμε μεσα... Η ανταγωνιστικοτητα μας θα παραμεινει χαμηλη για τουλαχιστον ενα χρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακομα και βλεπουμε λοιπον
γιατι περιμενες εσυ να παρει 3-4 παιχτες τον γεναρη? δεν τα ξερεις τοσα χρονια? θα αναστηθει ο κριστισιτς και ο γαλανοπουλος θα γινει παιχταρας, ενα στοπερ δανικο θα φερουν, και αυτο μετα απο σιριαλ....
σταματα να κλαις
τετοιο μουσακι ειχε και ο μοραν .....................
Με επιλογές επιπέδου Μπάρμπα δεν πας να κοντράρεις παοκ και ολυμπιακό. Με το λίγο που τον είδα ο Σβάρνας και ο Οικονόμου μου φαίνονται καλύτεροι.
Η Βερόνα πάντως έδωσε 3 εκατομμύρια για να τον πάρει από τους Ισπανους!!Λογικά δανεικός με ρήτρα για το καλοκαίρι θα έρθει! Και να βγει δεν προκειτε να δώσουμε τόσα για αμυντικό, οπότε πάμε για άλλα!!
Έχουμε το σύνδρομο να αναστήσουμε τον πεθαμένο μου φαίνεται.η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες ποιοτικούς και οχι παίκτες ρίσκο.θελουμε 3-4 μεταγραφές ποιοτικές από πάνω ράφι για να μπορει να δουλέψει και ο Καρερα σωστα.αν δεν γίνουν ξανά σωστές κινήσεις μετα θα μας φταίει ξανά ο προπονητής.δεν γίνεται ετσι δουλειά.επιβελεται να πάρουμε παίκτες αξίας.δεν γίνεται και δεν μπορούμε να λέμε ξανά τα ιδια και τα ιδια και να προχωράμε με μπαλώματα.δηλαδη δεν μας έχει γίνει μάθημα το λάθος που πατάει πάνω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο λάθος;οχι αλλα λάθη έχουμε αρρωστήσει.
Ο Τσιριλο και ο Σορεντινο πάντως από τα αζήτητα της Ιταλίας είχαν έρθει.
Φιλε μου και ο Γιοχανσον και ο Σιμοες οικονομικοι και ασημοι ηρθαν αλλα η πορεια τους εδειξε οτι ηταν λαυρακια.Γιατι να μην ειναι και τουτος αν με το καλο κλείσει..Ας δειξουμε λιγο εμπυστοσυνη στον νεο ΤΔ και στο Μαξιμο..
ΥΓ Οποιος και να ερθει θα εχει ετσι και αλλιως δωσει το οκ ο coach.
Γεια μένα η ομάδα θέλει 2 στόπερ και μετά ένα χαφ. Τσιγκρίνσκι τη βγάζει δεν τη βγάζει. Βράνιες δανεικός κι ανύπαρκτος. Από κει πρέπει να ξεκινήσουμε.
Δώσε και σε μένα Μπάρμπα!
Δηλαδή για να καταλάβω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ΑΕΚ έχει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη για χαφΟΛο αυτό τον καιρό ...
ΈΝΑ ματς έμεινε ικανοποιημένη από αυτούς που έχει ...
Και βγάζει το συμέρασμα ότι μπορεί και να μην χρειάζεται ;
Πόσα χρόνια ακόμα θα κάνουμε τα ΙΔΙΑ λάθη ;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πάρτε ΧΑΦ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ !
λέτε να περισέψει ;
ΗΜΑΡΤΟΝ