Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στον «αέρα» το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ λόγω αποχής των διαιτητών!

Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας αποφάσισαν αποχή για την 18η αγωνιστική, όπου υπάρχει το ματς της Τούμπας

Στο «αέρα» φαίνεται να είναι το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ της 18ης αγωνιστικής κι αυτό εξαιτίας της απόφασης των διαιτητών της Σούπερ Λίγκα να προχωρήσουν σε αποχή, τη συγκεκριμένη αγωνιστική ημέρα! Συγκεκριμένα, οι διαιτητές σε επιστολή που έστειλαν σε ΚΕΔ και ΕΠΟ και την οποία αποκαλύπτει το SDNAενημερώνουν για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

«Κύριοι,

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η μη προστασία των διαιτητών και ολόκληρου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου από δηλώσεις, ανακοινώσεις και λεκτική βία που γίνονται καθημερινά από παράγοντες, δημοσιογράφους και πολλούς άλλους που απασχολούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι μηνύσεις κατά διαιτητών και άλλων παραγόντων της διαιτησίας με σκοπό τον εκφοβισμό, τη δημιουργία εντυπώσεων και συκοφάντησης προσώπων.

Η ατιμωρησία ή η τιμωρία "χάδι" σε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων κ.α.

Η υπομονή έχει τελειώσει. Ο σεβασμός και η κατανόηση προς όλους έχει γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς, μιας και πολλοί είναι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται με προσωπικό ή οπαδικό όφελος.

Απόφασή μας είναι να μην είμαστε διαθέσιμοι να οριστούμε και να αγωνιστούμε τη 18η Αγωνιστική της Superleague ως ένδειξη αντίδρασης σε όλα αυτά που γίνονται μας προβληματίζουν και θίγουν ως ανθρώπους που υπηρετούν τον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,
Άτυπο Όργανο Διαιτητών - Βοηθών Διαιτητών SL».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ