Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέα «καμπάνα» σε Καραπαπά

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς τιμωρήθηκε για τις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ξάνθη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε των εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά με χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις δυσμενείς δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Ο εγκαλούμενος Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία και τοποθετήθηκε μέσω υπομνημάτων, αλλά και του πληρεξούσιου δικηγόρου του, δεν φαίνεται πως έπεισε την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με αποδεικτικά στοιχεία για την εγκυρότητα των δηλώσεων του και ως εκ τούτου τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή 15.000 ευρώ, η οποία διπλασιάστηκε σε 30.000 ευρώ λόγω υποτροπής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση νέας υποτροπής επιβάλλεαι χρηματική ποινή τουλάχιστον 100.000 ευρώ και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον 120,000 ευρώ, εφόσον οι παραβάτες φυσικά ή νομικά πρόσωπα σχετίζονται με το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League 1.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ