1 ΣΧΟΛΙΑ

Σερβικά Μέσα για το χέρι του Ζαντέρ: Απρόσεκτο και ακατανόητο!

Απορούν και στο Βελιγράδι με την κίνηση του απρόσεκτου Ζάντερ, ενώ στο... στόχαστρο των ΜΜΕ βρίσκεται και ο Τομανέ για το χαμένο πέναλτι

Αναλυτικά όλα όσα γράφουν...

Zurnal: «Πόσο σκληρό ακούγεται: ο Τομανέ και ο Ζάντερ απέκλεισαν τον Ερυθρό Αστέρα από την Ευρώπη» είναι ο τίτλος, ενώ στο άρθρο γίνεται λόγος για ηλιθιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε το χέρι που οδήγησε στο πέναλτι του 87ου λεπτού.

Βlic: «Ο Ζάντερ και ο Τομανέ καταδίκασαν τον Αστέρα - Τα πέναλτι στην Αθήνα έβαλαν τέλος στο ανοιξιάτικο, ευρωπαϊκό όνειρο». Στην ανάλυση του αγώνα αναφέρεται πως το χέρι του Βραζιλιάνου ήταν ακούσιο.

Νovosti: «Ο Αστέρας τιμωρήθηκε: ο Τομανέ και ο Ζάντερ τελείωσαν το ευρωπαϊκό όνειρο στην Αθήνα» γράφει η ιστοσελίδα σημειώνοντας πως η ενέργεια του Βραζιλιάνου στο πέναλτι ήταν απρόσεκτη και ακατανόητη. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
nmarkos2002 - 12/12/2019 12:49

Ο παίκτης που μπήκε αλλαγή δεν έκοψε κανένα και μάλιστα έκανε προσπάθεια να μην κόψει κάποιον. Μετά έκανε αυτό το πέναλτι. Το έγραψα και σε άλλο μήνυμα. Μακριά από τον Μιλόγιεβιτς. Αυτός τον έβαλε μέσα και μάλιστα στο 82. Ποιος κάνει αλλαγή αριστερό μπακ στο 82; Ήταν αναγκαστική; Δεν μπορούσε να παίξει 10 λεπτά ακόμα να τελειώσει το ματς; Μακριά!!

ΕΠΟΜΕΝΟ