0 ΣΧΟΛΙΑ

Σάλος με πουλόβερ που δείχνει τον Άγιο Βασίλη με... κοκαΐνη!

«Ο Άγιος Βασίλης απολαμβάνει το πρώτης ποιότητας κολομβιανό χιόνι», έγραφε η περιγραφή του πουλόβερ!

Εθισμένο… στην κοκαΐνη δείχνει τον Άγιο Βασίλη ένα πουλόβερ της μεγάλης αλυσίδας πολυκαταστημάτων Walmart, η οποία ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να αποσύρει το εν λόγω πουλόβερ και να ζητήσει συγγνώμη.

Το πουλόβερ έδειχνε μια μορφή του Άγιου Βασίλη να κάθεται μπροστά σε ένα τραπέζι πάνω στο οποίο υπήρχαν τρεις γραμμές κάποιας… ουσίας που παρέπεμπε στις γραμμές της κοκαΐνης, ενώ το μήνυμα ήταν «Letitsnow» (Αφήστε το να χιονίσει).

Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, στην ιστοσελίδα της Walmart ανέφερε στην περιγραφή του προϊόντος: «Όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί το χιόνι. Είναι λευκό, σαν σκόνη και το καλύτερο χιόνι έρχεται από το Νότια Αμερική. Αυτά είναι άσχημα νέα για τον χαρούμενο Άγιο Βασίλη που  ζει μακριά στο Βόρειο Πόλο. Γι’ αυτό, ο Άγιος λατρεύει να απολαμβάνει τη στιγμή που πέφτει στα χέρια του λίγο πρώτης ποιότητας κολομβιανό χιόνι»!

Και η περιγραφή συνέχιζε: «Γι’ αυτό ακριβώς, αυτός χρειάζεται να εμπνευστεί για την παραμονή των Χριστουγέννων. Είναι επίσης ζεστό και άνετο και μπορείτε να το φοράτε όταν το χιόνι ξεκινήσει να φυσάει σε αυτές τις γιορτές».

Η Walmartδιευκρίνισε ότι τα συγκεκριμένα πουλόβερ προέρχονταν από μια συνεργαζόμενη εταιρεία και δεν ήταν δικής τους παραγωγής.

«Αυτά τα πουλόβερ δεν αντανακλούν τις αξίες της Walmart και δεν έχουν καμία θέση στην ιστοσελίδα μας. Θα τα αποσύρουμε αμέσως και ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ακούσια προσβολή μπορεί να προκάλεσαν», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ