Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απαίτησε από την Παγκόσμια Τράπεζα να πάψει να χορηγεί δάνεια στην Κίνα.
Παράλληλα ο κ. Τραμπ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του Πεκίνου την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησής του με την κινεζική για το εμπόριο θεωρείται πως βρίσκονται σε λεπτή φάση.
«Γιατί δανείζει χρήματα στην Κίνα η Παγκόσμια Τράπεζα; Είναι δυνατόν; Η Κίνα έχει άφθονο χρήμα, κι αν δεν έχει, τυπώνει. Σταματήστε!», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, πληκτρολογώντας τη λέξη «σταματήστε» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!