«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε σε οίκο ανοχής στη Λάρισα ένας κάτοικος της πόλης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας φέρθηκε με βιαιότητα στην κοπέλα που συνευρέθηκε ερωτικά με αποτέλεσμα να επέμβει ένας εργαζόμενος και ένας από τη διεύθυνση.
Ο πελάτης του οίκου ανοχής εξοργίστηκε και τα έκανε «γυαλιά καρφιά» ενώ χτύπησε στο χέρι προκαλώντας του κάταγμα, τον άνθρωπο της διεύθυνσης του οίκου ανοχής, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
Στη συνέχεια ο άνδρας έφυγε με δίκυκλο παρέα με έναν φίλο του αλλά εν τέλει συνελήφθησαν.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας για να δικαστούν.
Ο νεαρός που φέρθηκε βίαια στην κοπέλα ζήτησε συγγνώμη.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά τιμωρώντας τον με ποινή φυλάκισης 20 μηνών.
Ο συγκατηγορούμενός του κρίθηκε ένοχος για φθορά ξένης περιουσίας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Πηγή: onlarissa.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τάνα όλα