Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μενίδι: Εισβολή κουκουλοφόρων με καλάσνικοφ στο δημαρχείο

Έφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά με άδεια χέρια- Σε κατάσταση σοκ οι δημότες που είδαν τους ενόπλους να τους απειλούν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τρόμος επικράτησε λίγο πριν τις 9 το πρωί στο δημαρχείο Μενιδίου, όταν δύο άγνωστοι μπήκαν στο κτήριο κρατώντας καλάσνικοφ.

Στόχος των δύο ανδρών ήταν οι οικονομικές υπηρεσίες, που βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτηρίου της οδού Φιλαδελφείας 57.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, οι ένοπλοι φορούσαν κουκούλες.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ, στα γραφεία της οικονομικής υπηρεσίας υπήρχαν, την ώρα της εισβολής, και δημότες οι οποίοι, όπως είπε, «είναι σε κατάσταση πανικού».

«Με ψυχραιμία οι υπάλληλοι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Τελικά οι ένοπλοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι αν και έσπασαν πόρτες, τράβαγαν συρτάρια» είπε ο αντιδήμαρχος αποδίδοντας την αποτυχία τους στο ότι «προφανώς, δεν είχαν εικόνα πού βρίσκονταν τα ταμεία».

Όπως εξήγησε μέσα στο δημαρχείο δεν υπάρχουν κάμερες αλλά από τις κάμερες εξωτερικού χώρου «είδαμε το όχημα, δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου στην αστυνομία».

Σύμφωνα την αστυνομία, οι δύο άνδρες λίγα λεπτά μετά την εισβολή τους διέφυγαν με τη βοήθεια συνεργού τους που τους περίμενε σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ