Ο Τζόρτζιο Κιελίνι χαρακτήρισε... κλοπή την περσινή μη βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την «Χρυσή Μπάλα» θεωρώντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη.
Ο άσος της Γιουβέντους είπε: «Είναι ΟΚ ότι ο Μέσι κέρδισε την Χρυσή Μπάλα αυτή την χρονιά. Η αληθινή... κλεψιά έγινε πέρυσι, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να την κερδίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ήταν πραγματικά περίεργο».
Μάλιστα πρόσθεσε: «Ο Κριστιάνο κέρδισε πέρυσι το Champions League, οπότε θα ήταν λογικό φέτος να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα ο Φαν Ντάικ. Ίσως οι Γκριεζμάν, Πογκμπά ή Μπαπέ αν είχαν κάτι εξαιρετικό στο Μουντιάλ. Αλλά η επιλογή Μόντριτς δεν είχε καμία λογική».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
