Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έτοιμος για να φύγει από τον Άρη, ο Ντραγκίτσεβιτς

Ο 33χρονος Μαυροβούνιος σέντερ ζητάει να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται από τη διοίκηση, μέχρι την Τρίτη (03/12), αλλιώς θα αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Άρη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς έχει δώσει προθεσμία 48 ωρών στην διοίκηση της ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης, για να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται. Αν δεν γίνει αυτό, ο 33χρονος Μαυροβούνιος σέντερ, φέρεται να έχει επισημάνει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο Ντραγκίτσεβιτς περιμένει να πάρει τα δεδουλευμένα, μέχρι και την Τρίτη (03/12), ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει ομάδα που του έχει κάνει πρόταση και αν δεν του δοθούν τα οφειλόμενα, έως και την Τρίτη, τότε θα κάνει χρήση του όρου αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει.

Εν τω μεταξύ, στον Άρη προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο 25χρονος φόργουορντ χτύπησε στο ματς που έγινε στην Κρήτη, κόντρα στο Ρέθυμνο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξε ότι υπέστη ένα κάταγμα στη μύτη. Πάντως, ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να έχει κανονικά τον Σλαφτσάκη, στο ματς που θα ακολουθήσει για τη 10η αγωνιστική της Basket League, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ