Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μάλλον γνήσια» η επιστολή για το χτύπημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Μάλλον γνήσια» θεωρεί η αστυνομία πλέον Αλλάζουν την περίεργη επιστολή-προκήρυξη για το φονικό χτύπημα στην έδρα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
«Το ύφος και το περιεχόμενο δείχνουν άνθρωπο που σχετίζεται με την υπόθεση και δεν φαίνεται να πρόκειται για παραπλανητική επιστολή για αποπροσανατολισμό των ερευνών» είναι η εκτίμηση που διατυπώνεται.
Υπάρχουν, πάντως, αρκετές διαφορές ανάμεσα στα υπολείμματα του μηχανισμού και στη συνδεσμολογία που περιγράφεται στην επιστολή.
Άλλη μια διαφορά προκύπτει και από την ημερομηνία αποστολής του φακέλου στον υπουργό: ο συγγραφέας της επιστολής αναφέρει ταχυδρομήθηκε το δέμα-βόμβα το πρωί της Δευτέρας 21 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. είχε σταλεί στις 18 Ιουνίου.
Οι έρευνες για το φονικό χτύπημα στη λεωφόρο Κατεχάκη συνεχίζονται. Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα των ατόμων που παγίδευσαν το φάκελο με τα εκρηκτικά, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.
Εξετάζουν ακόμα την πιθανότητα να ανήκουν στην οργάνωση ΟΠΛΑ, η οποία χτύπησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, τον περασμένο Οκτώβριο.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν πάντως ότι θα περίμεναν μετά από ένα τέτοιο χτύπημα να υπάρξει άμεση ανάληψη ευθύνης και να μην μείνει μετέωρο το θέμα της επωνυμίας.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ