Quantcast
15 ΣΧΟΛΙΑ

Τι ισχύει με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την Αγια Σοφιά

Η Δικέφαλος 1924 προχωρά στην αύξηση ώστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άλλοι χρηματοδότες να μετοχοποιήσουν τα χρήματα που έχουν ήδη δώσει

Σε μετοχοποίηση όλων των χρημάτων που έχουν μπει ως τώρα για την ανέγερση της Αγια Σοφιάς προχωρά η Δικέφαλος 1924 ώστε τα πάντα να είναι σύννομα. Συγκεκριμένα στην προσεχή έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου, έχει προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους μέχρι 25 εκατ. ευρώ. Η αύξηση γίνεται μόνο για να μετοχοποιηθούν τα ποσά που έχουν ήδη μπει και όχι για να μπουν νέοι επενδυτές.

Από το συγκεκριμένο κεφάλαιο τη μερίδα του λέοντος έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έχει βάλει ένα μεγάλο ποσό για την ανέγερση του γηπέδου. Από εκεί και πέρα έχουν συμβάλει οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάαννου, Γιάννης Σαραντίτης και αρκετοί άλλοι (με μικρότερα ποσά).

Η μετοχοποίηση είχε αναβληθεί όταν μπήκαν τα χρήματα από το ChampionsLeagueκαι προχωρά τώρα. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία για να μην υπάρχει κανένα νομικό κενό.

Συγκεκριμένα η αύξηση γίνεται για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο της Δικέφαλος 1924 σε σχέση και με τα χρήματα που έχουν ήδη μπει στο γήπεδο προκειμένου να τελειώσει χωρίς δανεισμό και χωρίς την παραμικρή υποθήκευση μελλοντικών εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι το γήπεδο προχωράει με ίδια κεφαλαία, κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ειδικά της σημερινής εποχής. Με βασικό χρηματοδότη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους συμπαίκτες του να συνεισφέρουν και τα χρήματα που θα δοθούν από την Περιφέρεια η ΑΕΚ προχωρά στην ανέγερση του γηπέδου της. Πρόκειται για χρήματα που έχουν μπει και θα μπουν μόνο υπέρ του ερασιτεχνικού σωματείου. Όπως άλλωστε έχει ξεκαθαριστεί και ψηφιστεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη χρηματοδότηση των 20 εκατομμυρίων η Αγια Σοφιά θα ανήκει αποκλειστικά στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και όχι τη Δικέφαλος 1924.


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Yellowfire - 29/11/2019 20:48

Είναι λίγο δύσκολο να γίνει ακριβής αποτίμηση της σημασιας και του ειδικου βάρους του που προσδίδει στην ΑΕΚ το νέο γηπέδο σήμερα. Ως ένα σημείο λογικό...αφού καθημερινά το βλέπουμε να ορθώνεται στα social media και κατά κάποιο τρόπο το θεωρούμε φυσιολογική κατάσταση....

Όμως στο μέλλον θα καταλάβουμε ότι το νέο γηπέδο θα είναι πράγματι το μεγαλύτερο "διαβατήριο" της αλλαγής επιπέδου της ΑΕΚ.... Συνέχεια
Ευχαριστούμε Δ. Μελισαννιδη.

AEKARAG21_kostis - 29/11/2019 11:01

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΜΑΣ!!!!!ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΚΑΝ..........ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΑΘΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ......ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ.......

RS71 - 29/11/2019 13:27

Απλά για να καταλάβουμε πόσο μάγκας είναι ο Μελισσανιδης, όταν επί Αδαμιδη πήγε να κάνει προσπάθεια για το γήπεδο , η τότε δήμαρχος Αποστολάκη του ζήτησε όλη την Αττικο Βοιωτία και τη μισή Φθιώτιδα μόνο και μόνο για να ξεκινήσει μια συζήτηση. Όταν λοιπόν μπήκε στο παιχνίδι ο Τίγρης όλα άλλαξαν. Παρότι δέχτηκε βρώμικο πόλεμο και πολύ περισσότερο από κάποιους δήθεν Αεκτζηδες. Πλέον ο Μελισσανιδης είναι ο μέγιστος των ΑεΚτζηδων.

alex1212 - 29/11/2019 13:21

Σε άλλο άρθρο νομίζω όλοι θέλουμε να μάθουμε τα ακριβή ποσά...πόσα έδωσε ο καθένας...

borsalino911 - 29/11/2019 13:11

Φτιάχνω γήπεδο και το κάνω δώρο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ

Δ. Μ.

Thana21 - 29/11/2019 11:42

Με 15-20 εκατομμύρια να μπαίνουν από τα κέρδη της ΑΕΚ στο τσάμπιονς λιγκ και 20 από την Περιφέρεια μεν αλλά υπέρ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ,τότε το μισό ποσό της ανέγερσης του γηπέδου θα είναι από την ομάδα μας.Αρκετά σημαντικό και το ποσό που βάζει ο Μελισσανίδης και ύστερα του κόσμου και των υπόλοιπων πχ. Παππάς,Χατζηιωάννου,Σαραντίτης κλπ.Με την μετοχοποίηση των ποσών θα ξέρουμε με ακρίβεια ποιος έχει συνεισφέρει και με πόσα χρήματα.

Φοίνικας - 29/11/2019 10:55

Επειδή ζούμε σε μια χώρα πουλημένων ΜΜΕ και κατευθυνόμενων "αντικειμενικών", δυστυχώς όλο αυτό έχει περάσει στα πάρα πολύ ψιλά. Μιλάμε για ένα γήπεδο που θα στοιχίσει περί τα 65-70 εκατομμύρια και τα 45-50 είναι ίδια κεφάλαια (φυσικών προσώπων και φυσικά και της ίδιας της ΑΕΚ αφού μιλάμε περί τα 20 και κάτι εκατομμύρια από το Ch.L.), με μηδέν τραπεζικό δανεισμό και στο τέλος όλο αυτό θα ανήκει στην ΑΕΚ και μόνο.... Συνέχεια

Κι από την άλλη βλέπεις γήπεδα που χτίστηκαν σε 1,5 χρόνο με διαδικασίες επίσπευσης σε επίπεδο αδειών κλπ, με τραπεζικό δανεισμό για τον οποίο ο οσφπ απαλλάχτηκε επί μια 10ετία από την ετήσια εισφορά στην ΓΓΑ προκειμένου να το αποπληρώσει (ο Φίλιππος Συρίγος στοχοποιήθηκε και έγινε θύμα απόπειρας ανρθωποκτονίας για αυτή του την αποκάλυψη -αχ πόσο λείπουν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ σαν τον Συρίγο-) και έχουμε φτάσει 2019 και έχουν φτάσει να οφείλουν ακόμα 42 εκατομμύρια (με τόκους κλπ) στις τράπεζες για το γήπεδο γιατί τα λεφτά του Τσ.Λ. ήθελαν να τα τσεπώνουν και να τα δίνουν σε Τζιοβάνηδες (ποιος είναι ο τσάμπας άραγε) και να είστε σίγουροι ότι με τις κουμπαριές έρχεται διαγραφή ή τρελό κούρεμα του δανείου, και τελικά (και εδώ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο) γκρεμίστηκε ένα δημοτικό στάδιο με κουλουάρ που άνηκε στους πολίτες για να φτιαχτεί ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που ανήκει σε ιδιώτες, ούτε καν στο σωματείο του οσφπ. Και όλο αυτό περνάει στα ψιλά και γίνεται γαργάρα.


Κατά τα άλλα μας τα έκαναν ζέπελιν για τα 20 εκατομμύρια της περιφέρειας, για τον "τσάμπα" και "κάβουρα" Μελισσανίδη που βάζει τα λεφτά του Τσ.Λ. στο γήπεδο για να μην υποθηκεύσει το γήπεδο της ΑΕΚ, γιατί φίλε μου η ΑΕΚ είναι η μόνη που με τον έναν ή άλλον τρόπο καλείται να πληρώσει τα χρέη της σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ακόμα και με υποβιβασμό. Ο ένας παγώνει χρέη 30 μυρίων για μια δεκαετία για να μην γίνουν 100 μύρια, και έρχεται ο "άπλας" ο Ιβάν και τελικά πληρώνει τα 10 από αυτά αλλά τελικά δεν πληρώνει τίποτα αφού μια τριγωνική μεταφορά χρημάτων μέσω ΣΕΚΑΠ είναι όλο αυτό και έρχεται ο κάθε βλάκας και σου κουνάει το δάχτυλο ότι αυτοί πληρώνουν τα χρέη τους (ΕΛΕΟΣ δηλαδή) , για να μην πάμε πιο πίσω σε Τσοχατζόπουλους και Βενιζέλους, ενώ οι δώθε γαύροι έχουν πιστολάρει τις ανακεφαλαιποιημένες από τον λαό τράπεζες, κι αντί να το κατάσχουν το λυόμενο να το δώσουν σε κανά Καταριανό να το κάνει ξενοδοχείο (σχήμα λόγου, μην μπριζώνετε) κάθονται και τους χαιδεύουν.


Αλλά όταν έχουμε πνιγεί στα αποσκατοποιημένα ΜΜΕ αυτά έχουμε.


(και) Για όλα αυτά είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ

Kostas67 - 29/11/2019 11:19

Βάλε και αυτά που πήρε επί χούντας για να φτιάξει γήπεδο στο Ρέντη και τα ''φάγανε'' κάνοντας μεταγραφές!!! Πού έρχονται τώρα να μας πουν ότι μας χάρισαν χρέη και ότι είμαστε ευνοημένοι από το δημόσιο, ποιοι; οι γαύροι!!! Πες τα ρε Φοίνικα, ν' αγιάσει το στόμα σου.

Manwlhs - 29/11/2019 12:47

Το Ρέντη αποπληρώθηκε από το δημόσιο προεκλογικά το 1989.

v58AEK - 29/11/2019 11:25

Συγχαρητήρια αγαπητέ Φοίνικα για τις τεκμηριωμένες και πάντα ολόσωστες απόψεις/σχόλια σου. Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι τα πράγματα, δυστυχώς.

tmavro - 29/11/2019 09:44

25ek αυξηση μετοχικου κεφαλαιου οποτε αν σκεφτουμε οτι τα 20 ειναι απο το Cl τοτε η ΑΕΚ εχει τη πλειοψηφια των μετοχων.

ΑΕΚ-ΕΝΩΣΙΣ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ - 29/11/2019 11:20

Νομίζω είχε ήδη βάλει ο Μελισσανίδης 15εκ. απο τα 25 εκ το 2017 γιατί ήταν απαραίτητο να υπάρχει Μετοχικό Κεφάλαιο τουλάχιστον 1/3 του συνολικού κόστους του έργου και προκειμένου να διεκδικηθούν τα 20 εκ απο την περιφέρεια. Και τώρα μέρος των 25εκ είναι και χρήματα που έχει βάλει ο Μελισσανίδης ήδη αλλά δεν έχουν μετοχοποιηθεί ακόμα.

O XSEROLAS - 29/11/2019 09:51

ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ "Δ Α Ν Ε Ι Σ Μ Ο"..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ...ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

AEKARAG21_kostis - 29/11/2019 11:15

ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟ!!!!

Kostantinosda - 29/11/2019 09:55

ποιο ειναι το συνολικο προϋπολογισμενο κόστος ανέγερσης του γηπέδου σε λειτουργία? Υπάρχουν υπερβάσεις ή είμαστε εντός προϋπολογισμού?

ΕΠΟΜΕΝΟ

 

 

30/08 - 20:07
Ομάδες – μύθοι έρχονται στο ΟΑΚΑ
combatiente_21 - 25/02 - 11:58
---προσοχή στην μπενφικα με μια φάση μπορεί να βάλει 4 γκολ...
28/01 - 13:09
Η κυβέρνηση καθαρίζει για τον ΠΑΟΚ!
Dull_Knife_73 - 21/02 - 21:23
---Τα σχολικά μου χρόνια ήταν όλα στην δεακετία του 1980. Μπορώ να μιλήσω από τότε και όχι για πιο πριν. Αυτό που έχω δει λοιπόν είναι πως για το κράτος στην Ελλάδα υπάρχουν 3 ομάδες και εμείς δεν ανήκουμε σε αυτές. Κατά καιρούς υπάρχουν και κάποιες τοπικές και εμείς πάλι δεν ανήκουμε σε αυτές.Στην δεκαετία του '80 λοιπόν έχω δει υποβιβασμό του Ηρακλή για δωροδοκία. Έχω δει να μας μικραίνει το γήπεδο ο ΓΓΑ με το έτσι θέλω, έχω δει να μας χαρίζονται (την πρώτη και ίσως μοναδική φορά που έγινε αυτό) για δωροδοκία Χρυσοβιτσιάνου στις Σέρρες και έχω δει να χαρίζεται το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης, την στιγμή που σε συνάντευξη του παλαίμαχος του ΠΑΟΚ (συνέντευξη που έχουν εξαφανίσει) ανέφερε πως το πρωτάθλημα το άξιζε η ΑΕΚ. Φυσικά έχω δει και τα μηδενικά συμβόλαια του ΠΑΟ με τον Βαρδινογιάννη όπου θεωρητικά ο παίκτης υπέγραφε στον Παναθηναϊκό χωρίς λεφτά, απλά μόνο με τον μισθό του. Ας φανταστεί κάποιος πόσα χρέη θα είχαν αν έπεφταν από την εφορία τα αντίστοιχα πρόστιμα και προσαυξήσεις. Και έχω δει να αλλάζουν τον νόμο (όπως τώρα) αναδρομικά για να μην τιμωρηθεί η Λάρισα για ντοπαρισμένο παίκτη με αφαίρεση βαθμών όπως ήταν ο νόμος ως τότε και χάσει το πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα που αν δει κανείς το πέναλτυ που δεν έδωσε σε εμάς στον αγώνα με την Παναχαϊκή εκτός έδρας (10 φορές χειρότερο από του Βιερίνια στην Λαμία πέρυσι) θα καταλάβει διάφορα. Νόμος που φυσικά αν ήταν κάποια από τις τρεις ομάδες που αναγνωρίζει το κράτος πως υπάρχουν, δε θα άλλαζε ποτέ με αναδρομική ισχύ.Τη δεκαετία του '90 είδα να βγαίνει υπουργός της κυβέρνησης (Μάνος) και να μας λέει πως η σωτηρία του γάβρου από τα χρέη θα κόστιζε απλά 100 δραχμές σε κάθε Έλληνα (με την απάντηση της Original τότε σε δήλωση να είναι πως "δε δίνουμε 100 δραχμές για να σωθεί ο Ολυμπιακός, δίνουμε 100 δραχμές για να πέσει"). Μάλιστα όχι μόνο τον έσωσαν με φωτογραφικό νόμο, αλλά τον άφησαν να κρατήσει και όλους τους παίκτες που είχε. Καμμία τιμωρία. Τα "πέτρινα χρόνια" που λένε οι γάβροι. Μετά είδα τον Βαρδινογιάννη να τραμπουκίζει ατιμώρητος αστυνομικό που δεν τον άφηνε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, στον τελικό του 1995. Είδα το κλέψιμο του πρωταθλήματος από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών το 1996. Είδα τον γάβρο στο μπάσκετ με Ιωαννίδη να μας κερδίζει ενώ εκτέλεσε 25 βολές μόνος του(!!!) ο Πάσπαλιε. Είδα επιτροπή να δέχεται την γνωμοδότηση του Βενιζέλου (που ως τότε δεν είχε ξανακατέβει σε εκλογές) πως ο Γαλακτερός είναι ελεύθερος από την ΑΕΚ επειδή η ΑΕΚ δεν του έδωσε χρήματα που δεν ήταν στο συμβόλαιο του αλλά του τα είχαν υποσχεθεί κάτω από το τραπέζι. Την στιγμή που ο καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο είχε αντίθετη γνωμοδότηση και έλεγε "τι παραπάνω να πει από εμένα ο μαθητής μου;". Λίγους μήνες μετά από αυτό, ο Βενιζέλος που πρωτοκατέβηκε στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω κάτι Τσοχατζόπουλους κλπ που ως τότε έκαναν περίπατο. Μετά είδα τον γάβρο με τον εκσυγχρονισμό να κάνει ΤΑ αίσχη που δεν είχαν ξαναγίνει και να μας βγάζουν όλους τρελλούς.Στη δεκαετία του 2000 είδα να αφήνει ένα πρωτάθλημα ο γάβρος μόλις άλλαξε η κυβέρνηση για ξεκάρφωμα. Είδα τον Βενιζέλο (που λέγαμε πιο πριν) να περνάει νόμο για διαγραφή των χρεών σε Άρη και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και όταν τον εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος αυτό το παραθυράκι να λέει πως είναι παράνομο!!!! Είδα να μας ρίχνουν πρόστιμο γιατί ο πρόεδρος της ομάδας έκλεψε την ίδια του την εταιρεία. Έτσι δημιουργήθηκαν τα χρέη για το άρθρο 44. Είδα να μας πολεμούν για να μη μπούμε σε αυτό το άρθρο με μπροστάρη τον υπουργό της κυβέρνησης Ορφανό. Και στην τελευταία εκδίκαση που είχαμε συμπληρώσει το 60% των πιστωτών που απαιτούνταν ο εκπρόσωπος του κράτους δεν εμφανίστηκε για να μας λένε πως ευνοηθήκαμε. Είδα να μας κλέβουν πρωτάθλημα ενώ 2 χρόνια πριν κλαψούριζαν οι γάβροι για να μην τους κοπούν βαθμοί με τον Πανιώνιο. Και είδα να δέχονται σε μόνιμη βάση ότι κάθε φορά που γινόταν εκδίκαση της υπόθεσης μας, ο Ψωμιάδης είχε πνευμονία. Στο τέλος της δεκαετίας έμαθα πως ο Τσοχατζόπουλος βλέποντας πως αν τα πας καλά με τους γάβρους του βορρά σε ψηφίζουν, τους αγόραζε και διαρκείας για να κάνουν τα κουμάντα τους.Στη δεκαετία του 2010, είδα να αλλάζουν τα κόζια και να μας σφάζει ο βάζελος για να πάρει το πρωτάθλημα το 2010 με μια από τις πιο καραμπινάτες αλλοιώσεις αποτελέσματος για να βγούμε νωρίς από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι στο Ξάνθη-ΑΕΚ (0-1) με διαιτητή τον Κάκο που αφού μας ακύρωσε δυο κανονικά γκολ, μέτρησε γκολ της Ξάνθης με το χέρι. Είδα το δικαστήριο να δέχεται πως ο γιος του Ψωμιάδη από 12 ετών είχε άλογα και έκανε περιουσία και άρα τα χρήματα που του είχε μεταβιβάσει ο πατέρας του, ήταν δικά του και άρα δε μπορούσαν να επιστραφούν στην ΑΕΚ. Είδα η εκδίκαση να πηγαίνει τόσο μακρυά ώστε να πέσουμε. Είδα Μαρινάκη να κάνει ό,τι θέλει και να μην ασχολείται κανείς. Και είδα και τον Σαββίδη να δημιουργεί παράδοση στην Τούμπα και στο κύπελλο κλέβοντας κάθε χρόνο τουλάχιστον ένα παιχνίδι. Ειδικά με αυτούς δε, είδα ότι ήταν έτοιμοι να διώξουν τον Κλαψέσκου τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα μιας και εκτός Τούμπας δεν είχαν πάρει νίκη και ξαφνικά να κερδίζουν την Ξάνθη εκτός με 0-3 χωρίς άγχος με τα "μανταλάκια" του Ζίφκοβιτς, να κερδίζουν τα Γιάννενα που τελικά δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκουν (ενώ έκαναν και κατάληψη βγάζοντας τον κόσμο έξω), να κερδίζουν ψεύτικα τον Παναιτωλικό, να παίζουν φιλικό με τον Ατρόμητο που μας είχε κόψει 5 βαθμούς και στον μοναδικό αγώνα που γνώρισαν αντίσταση (από τον Αστέρα) να παίζουν ξύλο ο προπονητής και διάφοροι και να μην τιμωρείται κανείς, την στιγμή που για το δάχτυλο του Μανόλο σε κάφρο που του έβριζε την μάνα, του ρίξανε 7 αγωνιστικές. Και αυτοί οι τύποι που δεν είχαν αφήσει τίποτα να μην το επηρρεάζουν και έπαιζαν αβέρτα φιλικά μας λένε κλέφτες και χάρτινους!!! Γι' αυτό και το πρωτάθλημα του 2018 είναι ίσως πιο μάγκικο και από του 1989 και ποτέ δε θα πω κακό λόγο για κάποιον από τους μάγκες παίκτες εκείνης της ομάδας (εξαιρουμένου όσους πάνε σε γάβρους κλπ).Έχω καταλάβει λοιπόν πως υπάρχουν 3 ομάδες και αυτήν την δεκαετία θα έλεγα πως έγιναν δύο. Η μία είναι ο γάβρος του βορρά και η άλλη ο γάβρος ο γνήσιος. Ο γάβρος ο γνήσιος έχει τον περισσότερο κόσμο και μάλιστα σε πολλές μεριές. Δε φημίζεται αυτός ο κόσμος για την κριτική και την οξυδέρκεια του αλλά για το ότι είναι στρατός. Σε αυτό βοήθησε και το ότι οι αρχηγοί συνδέσμων είναι πλέον άμισθοι σαν τον Κάκο :), και κάνουν πλάτες στις πολιτικές και επιχειρηματικές επιδιώξεις του αφεντικού τους. Επομένως είναι υπολογίσιμοι για το πιθανό εκλογικό κόστος που μπορεί να έχουν, πράγμα που διαπιστώσαμε και στις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά. Οι γάβροι του βορρά δεν έχουν τόσο κόσμο, έχουν λιγότερο από εμάς αλλά έχουν ένα ατού. Είναι συγκεντρωμένοι σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και επηρρεάζουν σε τοπικό επίπεδο το αποτέλεσμα των εκλογών. Κατά τα άλλα, το επίπεδο τους είναι το ίδιο με των γάβρων του νότου. Οι βάζελοι είναι αρκετοί αλλά όχι στρατός. Αυτό σημαίνει ότι τους λαμβάνουν υπόψιν αλλά πως ξέρουν πως δε θα κάνουν όσα κάνουν οι δυο γάβροι. Για αυτό και τους έχουν γράψει κατά βάσει σε αυτήν την δεκαετία. Αν είναι να βγουν στους δρόμους και να κινητοποιήσουν βουλευτές, θα το κάνουν μόνο για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Κι εμείς το ίδιο είμαστε και οι εκλογές στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον κατάπτυστο δήμαρχο πριν από 5 χρόνια το αποδεικνύουν. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να απειλήσεις σε αυτήν την χώρα δε θα δεις χαΐρι. Οι μόνες φορές που συσπειρωθήκαμε με πορείες ήταν με το άρθρο 44. Μετά, ο κόσμος μας θέλει απλά να πηγαίνει γήπεδο, να βλέπει την ομάδα να τα δίνει όλα, να αγωνίζεται κλπ και όχι να κάνει πλάτες στον Μελισσανίδη, στον Σιρχάουζ κλπ. Γι' αυτό και δε μας υπολογίζουν και για αυτό και μας κακοφαίνεται τώρα που οι γάβροι του βορρά ευνοούνται ξανά. Πάντα ευνοούνταν, εμείς δεν τους βλέπαμε γιατί δεν είχαν φράγκα και ομάδα και τους είχαμε στην φάπα. Εμείς, ο Ηρακλής και ο Άρης είμαστε απλά για να εφαρμόζονται για πρώτη φορά οι κανονισμοί και να λένε οι κυβερνήσεις πως "ό,τι πει ο νόμος". Θεωρώ βέβαιο πως σε περίπτωση ανιπαράθεσης με τον Άρη θα χάναμε γιατί και αυτοί συγκεντρωμένοι είναι πληθυσμιακά, ενώ τους μόνους που θ ακερδίζαμε είναι ο Ηρακλής.Δώθηκε μια ευκαιρία σε έναν πολιτικό αρχηγό να γραφτεί στην ιστορία, να πέσουν επί ημερών του οι δυο γάβροι (μιας και έρχεται και η δίκη για την εγκληματική οργάνωση) που έκαναν τα μύρια όσα. Να τιμωρηθούν. Να αρχίσει ο κόσμος να πιστεύει πως κάτι θα αλλάξει. Αντιθέτως αυτός την κλώτσησε όπως και όλοι οι προηγούμενοι και παρότι είναι πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Αυτή η ατιμωρησία που υπάρχει παντού στην ελληνική κοινωνία είναι που διώχνει τον κόσμο γενικά, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τα γήπεδα. Και όποιοι σαν κι εμάς απλά θέλουν τα αυτονόητα, παραμένουμε κομπάρσοι στα πολιτικά παιχνίδια και τελικά και στα αγωνιστικά. Γι' αυτό και οι νέοι γίνονται πλέον ξένες ομάδες κυρίως και μετά ίσως υποστηρίξουν ελληνικές. Σήμερα πάντως πειστήκαμε ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο...
28/01 - 16:21
Υπόθεση δεξί μπακ και ΑΕΚ…
michel_AEK_Restart - 19/02 - 13:06
---ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ !!! ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ : Ο ΜΕΛ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 50αρηδες plus ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΦΑΝΤΑΖΕ Η ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΛΥΣΗ ! ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ (ΓΗΠΕΔΟ) , ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΣΦΙΞΑΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ , ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΘΡΙΛΑΣ , ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ !!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΄΄ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΙΠΑΝΕ ΜΑΜΑ ΣΤΑ 20΄΄ ΓΙΑ ΄΄ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΦΟΥΡΟ΄΄ ΓΙΑ ΄΄ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΄΄ ΓΙΑ ΄΄ΓΚΡΑΚΑΣΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ ΟΤΙ ΄΄ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ΄΄ ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ !!! ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΠΛΑΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ' ΚΑΙ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ...... ΑΛΛΑ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ !!! ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ : ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ; …ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ;.. ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ Γ' ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ;; ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΡΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;;;; ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΄΄ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ΄΄ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ;;;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ........ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ...... ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΓΗ ΞΑΦΝΙΚΑ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ ΤΟ VAR ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ; ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ;;; ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ;;; ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ..... ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ : ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ ;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ;;;;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!! ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ''ΧΑΘΕΙ'' ................. ΩΣΤΟΣΟ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ !!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΒΑΛΕΣ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ T.L. , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΄Χ΄΄ η ΤΟΥ 'Ψ' ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ή ΠΟΣΑ ΒΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ Μ Ο Ν Ο ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ , ΓΟΥΣΤΟ , ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!!!!!ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ή ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ !!!! Ενας ... Αγανακτισμενος Ερωτευμενος Καψουρης με την μεγαλυτερη ιδεα του πλανητη μας.......
23/02 - 16:40
Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το εναπομείναν κονδύλι για το εσωτερικό του γηπέδου!
evo21 - 24/02 - 18:42
---Ο Μελισσανιδης για να ειμαστε δικαιοι , κατορθωσε το ακατορθωτο , εξαφανισε το νουμερο 7... των θαυματων του κοσμου και το εκανε 8 κανοντας ενα Παλατι στην Νεα Φιλαδελφεια για την ΑΕΚ κατω απο αντιξοες συνθηκες .
23/02 - 11:47
Κετσετζόγλου: Πιθανή η τριάδα στην άμυνα της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό (AUDIO)
CaptainPanos1985 - 24/02 - 13:33
---Αλανια μου συνΑΕΚΑΡΕΣ. Επειδη ηρθε η ωρα να την κανω για το μεροκαμματο κι επειδη απο το καραβι,για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης,ειναι αδυνατο να γραφω,σας χαιρετω,με μια ευχη. Ευχομαι το καλοκαιρι που θα γυρισω,να βρω την ΑΕΚΑΡΑ μου 100 φορες πιο δυνατη και η φετινη χρονια να ειναι μια κακια αναμνηση. Να προσεχετε τους εαυτους σας μαγκες και υγεια πανω απο ολα. υγ ΑΕΚΑΡΑ μου παρε μια κουπα,εστω μια κουπα,και σου υποσχομαι οτι θα τη χαλασω την μπουρου οπου κι αν ειμαι. υγ 2 ΑΕΚ εκει ΑΕΚ εδω ΑΕΚ και στον Ειρηνικο!!!