0 ΣΧΟΛΙΑ

Τέλος οι διάσημες επιδείξεις της Victoria's Secret

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το σόου που για χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και κάποιους μήνες επιβεβαιώθηκαν με την εταιρία εσωρούχων Victoria's Secret να ανακοινώνει ότι το διάσημο ετήσιο σόου της ακυρώνεται.

Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας για το 2018, ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής επιβεβαίωσε ότι το σόου του 2018 ήταν η τελευταία επίδειξη της εταιρίας για το προσεχές μέλλον.

Η ανακοίνωση έρχεται έξι μήνες μετά την επιστολή που έστειλε ο CEO της L Brands (εταιρία στην οποία ανήκει η Victoria's Secret) που ανέφερε ότι ο ίδιος μαζί με άλλους «αποφάσισαν να ξανασκεφτούν τις παραδοσιακές επιδείξεις της Victoria's Secret».

«Θα επικοινωνήσουμε με τους πελάτες, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο σε μέγεθος με το σόου», είπε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής Στιούαρτ Μπέργκντερφερ, την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι το σόου δεν επηρέαζε σημαντικά τις πωλήσεις της εταιρείας.

Το ενδιαφέρον του κοινού προς την επίδειξη ολοένα και μειωνόταν τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με το HollywoodReporter, η προσέλευση του κόσμου στο σόου του 2018 ήταν η χαμηλότερη από κάθε άλλη χρονιά.

Τα έσοδα της εταιρίας έχουν μειωθεί αισθητά καθώς οι γυναίκες στρέφονται περισσότερο σε άνετα εσώρουχα με χαμηλότερη τιμή.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ