0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπόμπαν: Ζλάταν γύρνα στη Μίλαν

Ο επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαίρου επιχειρεί να πείσει τον Ιμπραΐμοβιτς να γυρίσει στην ομάδα

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει την επικοινωνία που είχε ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί με τον Πάολο Μαλντίνι, είχαν συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Σουηδού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Μπόμπαν δεν έμεινε μόνο στη συνάντηση με τον Ραϊόλα, αλλά επικοινώνησε, προσωπικά, με τον Ιμπραΐμοβιτς, καλώντας τον να επιστρέψει στη Μίλαν.

Η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για πρόταση για εξάμηνο συμβόλαιο που ενδέχεται να επεκταθεί για άλλους 12 μήνες, με τη Μίλαν να προσφέρει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ στον Ιμπραΐμοβιτς για να πει το "ναι" σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Την ώρα μάλιστα που είναι αρκετές οι φωνές που εκφράζουν σοβαρές αντιρρήσεις για την προσφορά ενός τέτοιου συμβολαίου σε παίκτη που έχει πατήσει τα 38 του χρόνια, οι Μαλντίνι και Μπόμπαν θεωρούν πως η ηλικία δεν είναι πρόβλημα και ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σε θέση να προσφέρει σημαντική βοήθεια με την ποιότητά του στην ομάδα, στο δρόμο προς την αναγέννησή της.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ