Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Καρίμ Μπενζεμά αγωνίστηκε με την Εθνική Γαλλίας, λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με το ροζ DVD και θύμα τον Ματιέ Βαλμπουενά.
Μιλώντας στο RMC, ο επικεφαλής της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Ντε Γραέ, έκλεισε, οριστικά, την πόρτα της Εθνικής στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως "για μένα, ο Μπενζεμά είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα για την ποιότητά του σαν ποδοσφαιριστής. Αντίθετα, αποδεικνύει ξανά φέτος στην Ρεάλ, ότι είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του. Ομως η περιπέτειά του με την Εθνική Γαλλίας τελείωσε".
Ο Μπενζεμά αντέδρασε και ζήτησε να τον αφήσουν να παίξει για λογαριασμό άλλης εθνικής ομάδας. Όπως τόνισε: "Πίστευα ότι δεν εμπλέκεσαι στις αποφάσεις του προπονητή... Να ξέρεις όμως πως εγώ και μόνο εγώ θα αποφασίσω το τέλος μου στις εθνικές ομάδες. Άφησέ με να παίξω για άλλη εθνική ομάδα στην οποία θα έχω το δικαίωμα βάσει κανονισμών και εκεί θα δούμε...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Έλα ρε μπενζεμα εδώ δεν έχουμε σέντερ φορ σε θέλουμε