Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το CAS απέρριψε την έφεση της Σίτι

Ορατός ο κίνδυνος «καμπάνας» από την UEFA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τιμωρία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, για μια σεζόν, κινδυνεύει η Μάντσεστερ Σίτι, μετά και την απόφαση του CAS να απορρίψει την έφεση της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνες για το Financial Fair Play και, με την έφεση, η Σίτι θέλησε να μπλοκάρει τις έρευνες, που αφορούν σε καταγγελιες για τον τρόπο με τον οποίο ο Σεΐχης Μανσούρ περνάει χρηματα στα ταμεία της ομάδας.

Τώρα, μετά την απόρριψη της έφεσης, η επιτροπή που έχει αναλάβει την υπόθεση μπορεί να συνεχίσει για να φτάσει στην οριστική απόφαση της επιβολής ποινής προς τη Σίτι εφόσον κριθεί απαραίτητο ανάλογα με τις παραβάσεις που θα εντοπιστούν στο FFP.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ