0 ΣΧΟΛΙΑ

Ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο όταν είδε τον εαυτό της σε θερμική κάμερα!

Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην τουριστική ατραξιόν

Η επίσκεψη μιας γυναίκας σε μια τουριστική ατραξιόν με θερμική κάμερα της έσωσε τη ζωή! Όπως γίνεται γνωστό, η 41χρονη γυναίκα βρέθηκε για διακοπές στο Εδιμβούργο στη Σκωτία και επισκέφθηκε το Camera Obscura & World of Illusions που συγκεντρώνει πλήθος τουριστών.

Στο συγκεκριμένο μουσείο υπάρχει μια ειδική κάμερα, η οποία μετρά τη θερμοκρασία του σώματος και παρουσιάζει μια θερμική απεικόνιση του σώματος του κάθε επισκέπτη.

Η γυναίκα μπαίνοντας στο χώρο και βλέποντας την θερμική απεικόνιση του κορμιού της, παρατήρησε μια ασυνήθιστη σκιά στο στήθος της. Όπως φαινόταν σε ένα σημείο του αριστερού μαστού της υπήρχε μεγαλύτερη ποσότητα θερμότητας, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της.

Όταν επέστρεψε από τις διακοπές της, κοίταξε ξανά τις φωτογραφίες θερμικής απεικόνισης από την επίσκεψη στο μουσείο και αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό για να ελέγξει το σημείο που την είχε ανησυχήσει.

Η 41χρονη ανακάλυψε ότι τελικά έπασχε από καρκίνο του μαστού αλλά σε πρώιμο στάδιο μιας και το είχε εντοπίσει νωρίς. Μάλιστα, αργότερα έγραψε μια επιστολή στην οποία ευχαριστούσε το μουσείο, καθώς μέσω εκείνου ανακάλυψε πως ήταν άρρωστη εγκαίρως.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ