Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε, εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό, αν και δεν έπαιξε καλά, όπως υποστήριξε ο Ούλι Χένες, σημειώνοντας, ωστόσο, πως το σημαντικό, για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, είναι το αήττητο.
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ηταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και φτάσαμε τους εννέα βαθμούς. Αυτό που μετρά, είναι ότι είμαστε αήττητοι. Η Μπάγερν δεν έπαιξε καλά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν είχαμε καλή εικόνα και νομίζω ότι στο τέλος του αγώνα ήμασταν και λίγο τυχεροί".
Όσο για το εάν ήρθε η ώρα η Μπάγερν Μονάχου να κατακτήσει, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χένες δήλωσε: "Ενα, ένα τα βήματα. Δεν κοιτάζουμε από τώρα την κατάκτηση του τροπαίου. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά".
Για τη φιλοξενία, από πλευράς Ολυμπιακού, ο Χένες είπε πως "όλα ήταν υπέροχα, τέλεια. Οι οπαδοί ενίσχυσαν την ομάδα τους, αλλά ήταν απόλυτα σωστοί. Νομίζω ότι κύλησαν όλα πάρα πολύ καλά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
