Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τις επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την ταινία «Τζόκερ».
«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», έγραψε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Λίγο αργότερα σε δεύτερη ανάρτηση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είπε ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απεκατάστησε την τάξη στην Γκόθαμ Σίτι.
«Η Aστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωσή της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες. Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία #Τζόκερ. Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα», έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Και κατέληξε: «ΥΓ: Ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτησή του με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

"ειδε την ταινια και πάλι δεν κατάλαβε" λέει αυτος που δεν είδε την ταινία αλλα θα την δει απόψε με τον γιο του όπως δηλωσε ο ίδιος.και η ζωη συνεχιζεται στην αστεια αυτη χώρα..