Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χαμένοι στο… δάσος

Το πρωί της Παρασκευής βρήκε τους παίκτες της ΑΕΚ στο δάσος του Ζέεφελντ να «καταπίνουν» χιλιόμετρα (VIDEO) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το πρωινό τρέξιμο δεν έλειψε ούτε την Παρασκευή. Πρωί πρωί (στις 08.00 ώρα Ελλάδας) οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ήδη φορέσει τη στολή τους, τα αθλητικά τους παπούτσια, είχαν μπει στο πούλμαν και πήραν το δρόμο για το δάσος του Ζέεφελντ περίπου 5 λεπτά οδικώς μακριά από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ. Σε ένα μαγευτικό τοπίο (το προδίδουν τα πλάνα του aek365.gr) όπου οι παίκτες είχαν συντροφιά... σκίουρους να τρέχουν στο δάσος, χωρίστηκαν εκ νέου σε τρία γκρουπ που βγαίνουν βάσει των εργομετρικών εξετάσεων και έτρεξαν για περίπου 1,5 ώρα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους περίμενε σε μία γωνιά του δάσους και βάσει χρονικού προγράμματος σταματούσαν μπροστά του προκειμένου να μετρηθούν οι σφυγμοί των παικτών. Λίγα λεπτά ξεκούραση και μετά πάλι τρέξιμο για περίπου 15 με 20 λεπτά σε σταθερό τέμπο (διαφορετικό για κάθε γκρουπ). Μαζί ήταν οι τέσσερις τερματοφύλακας (Σάχα, Αραμπατζής, Λούκατς, Μοσχονάς) που σε χαλαρό τέμπο από τους υπολοίπους βελτίωσαν και εκείνοι τη φυσική τους κατάσταση.

O Κλαούντιο Νταντόμο που υπέστη ένα τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, καθώς και ο Νίκος Καράμπελας που είχε μια ενόχληση στο δεξί γαστροκνήμιο, έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πανταζή.

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 (ώρα Ελλάδος).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ