0 ΣΧΟΛΙΑ

Το Σάββατο η τιμητική εκδήλωση στο Δίστομο στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Αύριο, Σάββατο (19/10) στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί στο Νεκροταφείο Διστόμου η εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου, για τη συμπλήρωση 20 ετών από τη ημέρα που έφυγε από τη ζωή και τα οποία συμπληρώνονται την Κυριακή (20/10). Στην εκδήλωση θα υπάρξει χαιρετισμός του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ εκ των ομιλητών εκτός του Σταμάτη Παπασταμάτη (αντιπρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτσμού) θα είναι και ο Παντελής Νικολάου.

Το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης αναφέρει:

Τιμητική εκδήλωση στην μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ και τέκνο του ΔιστόμουΛουκά Μπάρλου, συνδιοργανώνουν η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού του Δικεφάλου και ο Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό του, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μστο Νεκροταφείο Διστόμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, παρουσία της συζύγου του κ. Νόνης Μπάρλου και  με την συμβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

  • Τρισάγιο στον Τάφο του Λουκά Μπάρλου στο Νεκροταφείο Διστόμου.
  • Ειδική Εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου όπου θα απευθύνουν χαιρετισμό παράγοντες της Ένωσης, ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς και προσωπικότητες που βίωσαν την πορεία της ΑΕΚ επί της Προεδρίας του.

Παράλληλα θα λειτουργεί φωτογραφική έκθεση με σχετικό υλικό που παραχώρησε η κ. Αγγελική Αρκάδη, ενώ τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέας Δημάτος .

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας 

Ιωάννης Σταθάς


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ