Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αγγελόπουλος: Αυτή η χρονιά να αποτελέσει την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού στο μπάσκετ

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της Βασίλισσας στο match programme του αγώνα με την Ορτέζ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με την Ορτέζ στο ΟΑΚΑ (16/10, 19:30) και στο καθιερωμένο match programme του αγώνα έκανε ποδαρικό ο Μάκης Αγγελόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα. Εξέφρασε την ελπίδα η φετινή χρονιά να αποτελέσει την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της Βασίλισσας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο match programme του αγώνα ΑΕΚ-Ορτέζ:

«Μία ακόμη ευρωπαϊκή χρονιά ξεκινά. Η ΑΕΚ BC παραμένει προσηλωμένη στο στόχο. Μακριά από βερμπαλισμούς, που δεν συνάδουν ούτε με τις αξίες της, ούτε με τα δικά μου “πιστεύω”. Ο πρωταθλητισμός ως φιλοσοφία παραμένει βασική προτεραιότητα, αλλά πάντα με γνώμονα όλα εκείνα τα στοιχεία, που καθιστούν υγιή ένα σύλλογο, που βασίζεται στα ιδεώδη και στο “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να πρεσβεύει τα ιδανικά του θεμιτού ανταγωνισμού και θα διεκδικεί σε καθεστώς κανονικότητας ό,τι μπορεί καλύτερο για να μείνει σε τροχιά κορυφής. Μόνο, που για να συμβεί αυτό απαιτείται να πάμε όλοι μαζί. Ο κόσμος παραμένει σταθερά ο βασικός σύμμαχος σ’ αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μαζί με τον κόσμο κατακτήσαμε τρία τρόπαια στις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους. Μαζί θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε νίκες εντός και εκτός παρκέ και να κατακτάμε κι άλλα τρόπαια. Είναι ξεκάθαρο για το ποιος είναι ο στόχος μας στο BCL. Όπως είναι ξεκάθαρο, ότι θα συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Η κανονικότητα, λοιπόν - για την οποία η ΑΕΚ καταβάλλει αθόρυβα και άοκνα τη δική της προσπάθεια- είναι μπροστά. Θέλω να πιστεύω, ότι αυτή η χρονιά αποτελεί την αρχή του τέλους του ευρωπαϊκού διχασμού κι ότι το μπάσκετ θα ανακτήσει την αίγλη του, προς τέρψιν όλων όσοι εξακολουθούν μέσα από αντιξοότητες να το στηρίζουν και να το υπηρετούν και προς τέρψιν και των συλλόγων, που δοκιμάστηκαν στα δύσκολα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ