Την αφαίρεση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ από τους Τούρκους, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Μάιο του 2020 στην Κωνσταντινούλη, ζητούν οι Ιταλοί, μετά τα όσα γίνονται στη Συρία! Συγκεκριμένα, ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ρωτώντας του «εάν είναι πρόσφορο να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη η διεξαγωγή του τελικού του Champions League στις 20 Μαΐου 2020, μετά απ' τις σοβαρότατες βιαιοπραγίες κατά του αμάχου κουρδικού πληθυσμού και την επέμβαση της ΕΕ, με την οποία καταδικάζεται η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας».
Χθες, η UEFA διά στόματος του αντιπροέδρου της Μικέλε Ούβα σε συνέντευξή του στο «Radio Anch'io Sport» του κρατικού ραδιοφωνικού δικτύου RadioUno είχε δηλώσει «πως όλα εξετάζονται και συζητιούνται εντός της εκτελεστικής επιτροπής και η αφαίρεση ενός τελικού συνιστά μία σοβαρή πράξη και δεν πιστεύω πως σήμερα είμαστε σε θέση να μιλάμε και να συζητάμε κάτι τέτοιο. Με τον πρόεδρο Τσέφεριν θα αξιολογήσουμε την κατάσταση, αλλά μοιάζει πρόωρο να μιλάμε για κυρώσεις σε αυτό το επίπεδο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΩΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ!!!!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ????????????ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!