2 ΣΧΟΛΙΑ

Περπάτησε 560 χλμ για να κάνει σεξ με 14χρονη, αλλά…

Ευτυχώς, το οδοιπορικό ενός άντρα δεν είχε την κατάληξη που φανταζόταν

Ένας άντρας περπάτησε περίπου 560 χιλιόμετρα για να βρει και να κάνει σεξ με ένα δεκατετράχρονο κορίτσι με το οποίο μιλούσε μέσω διαδικτύου. Μόνο που όταν έφτασε στον προορισμό του αντί για την δεκατετράχρονη τον περίμενε η αστυνομία!

Ο 32χρονος Τομι Λι Τζένκινς από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ πίστευε για αρκετό καιρό ότι συνομιλούσε με ένα δεκατετράχρονο κορίτσι από το Ουισκόνσιν. Όταν θεώρησε ότι την είχε πείσει να συνευρεθούν ερωτικά αποφάσισε να ξεκινήσει με τα πόδια από το σπίτι του, για να πάει να βρει το κορίτσι παρόλο που έμενε 560 περίπου χιλιόμετρα μακριά του.

Στην πραγματικότητα όμως όλο αυτό το διάστημα, ο Τζένκινς συνομιλούσε με έναν αστυνομικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά Ανηλίκων που υποδυόταν το δεκατετράχρονο κορίτσι. Έτσι, μετά απ’ όλο αυτό το οδοιπορικό ο Τζένκινς συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει τουλάχιστον δέκα χρόνια ποινή φυλάκισης.

Ο αστυνομικός που μιλούσε με τον Τζένκινς υποδυόταν την «Κάιλι» που υποτίθεται ότι έμενε με την μητέρα της στη Neenah του Ουισκόνσιν. Η «Κάιλι» έκανε αίτημα φιλίας στον Τζένκινς, ο οποίος σύντομα ξεκίνησε μαζί της συνομιλία ρωτώντας την αν έχει κάνει σεξ και ζητώντας της γυμνές φωτογραφίες.

Στις αρχές του Οκτωβρίου, ο Τζένκινς άρχισε να την ρωτά αν θέλει να συναντηθούν. Όταν αυτή συμφώνησε, ο άντρας την ενημέρωσε ότι ξεκίνησε περπατώντας από το σπίτι του για να πάει σε αυτήν. Μάλιστα στη διαδρομή  της έστελνε φωτογραφίες ποζάροντας μπροστά από πινακίδες στον δρόμο για να δείχνει πού είναι! Τελικά, στις 10 Οκτωβρίου της έστειλε ότι έφτασε στην πολιτεία του Ουισκόνσιν και ότι κάποιος του αγόρασε ένα εισιτήριο λεωφορείου για να κάνει τα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής μέχρι την πόλη της δεκατετράχρονης.

Η αστυνομία τον συνέλαβε αμέσως μόλις έφτασε και τώρα έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 23 Οκτωβρίου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
monoenwsi21 - 15/10/2019 19:27

Σοβαρό βλήμα!

Constantinoupoli86 - 14/10/2019 21:52

Νόμιζε ότι ήταν τόσο εύκολο που πήγε κιόλας ποδαράτος! Ρε το βλάκα!

ΕΠΟΜΕΝΟ