Η ενδεκάδα της Εθνικής για το ματς με την Ιταλία έγινε γνωστή και περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ επέλεξε να δώσει το χρίσμα του βασικού στον Πασχαλάκη και όχι στον Βλαχοδήμο όπως είχε εκτιμηθεί από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.
Στόπερ θα είναι οι Σιόβας και Χατζηδιάκος, με τους Μπακάκη (δεξιά) και Σταφυλίδη (αριστερά) στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.
Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης με τους Ζέκα και Μπουχαλάκη. Μπροστά από αυτούς θα είναι ο Μπακασέτας με τους Κουλούρη και Λημνιό να είναι στην επίθεση σε ένα σύστημα 4-3-1-2 που όταν η Εθνική παίζει άμυνα θα γίνεται 4-2-3-1.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φαν Φαπας
Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο!!!!
καλα αυτοι εχουν βαλθει να μας τρελανουν...οκ ο πετραν εξω καθως δεν θελει δεκαρι... αλλα τερμα ο βαψομαλιας που εχασε την θεση τ απο καποιον ζιβκοβιτσ???? επισης εκεινον τον τσιμικα τον φαγαμε στην μουρη 2 χρονια που δεν βλεποταν και φετος που ειναι μακραν ο πιο φορμαρισμενος ελληνας παιχτης τον κανουμε στην ακρη οδηγια απο ανωθεν μαλλον γτ εχει δυσκολα παιχνιδια ο ολυμπιακος μετα την διακοπη... ωρεε που ζουμεε???
Θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ σήμερα...Και για το στοιχημα 5+0ακριβες σκορ...
Over 2.5 Ιταλία άχαστο.