Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρομπέρτο Κάρλος: Κοιμόμουν περισσότερο με τον Ρονάλντο από ότι με τη γυναίκα μου

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος έκανε αποκαλύψεις για την εποχή των «γκαλάκτικος» στη Ρεάλ

Άγνωστα, έως σήμερα, περιστατικά αποκάλυψε ο Ρομπέρτο Κάρλος για όσα συνέβαιναν, 20 χρόνια πριν, στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη συνύπαρξη τόσο σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Μιλώντας στην μαδριλένικη εφημερίδα AS, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος τόνισε: "Συνάντησα τον Ρονάλντο το 1993 και από εκείνη τη στιγμή μοιραζόμασταν το δωμάτιο. Εχω κοιμηθεί μαζί του πιο πολλές φορές απ' ότι με τη γυναίκα μου".

Ο Ρομπέρτο Κάρλος συνέχισε τις αποκαλύψεις, λέγοντας το εξής: "Σήμερα όταν κοιτάζω πίσω σκέφτομαι 'πώς ήταν δυνατόν να ξεφεύγουμε με τόση τρέλα';

Μετά από κάθε παιχνίδι υπήρχαν ιδιωτικά τζετ αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Θα συναντιόμασταν στον ιδιωτικό σταθμό του αεροδρομίου Μπαράχας στη Μαδρίτη. Ο Μπέκαμ θα πετούσα για κάπου που ο Θεός ξέρει, ο Φίγκο κι ο Ζιντάν για κάπου αλλού, ο ο Ρονάλντο κι εγώ... και έπρεπε την επόμενη μέρα να προπονηθούμε.

Συνήθιζα να προσεύχομαι να παίζουμε Σάββατο, ώστε να μπορούσα να πάω την Κυριακή να δω αγώνα της Φόρμουλα 1. Υπήρχαν ιδιωτικά τζετ παντού, ήταν τρελό.

Κατά τη διάρκεια της εποχής των γκαλάκτικος, υπήρχαν 7 από εμάς... Είχε δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση στα αποδυτήρια, αλλά πάντα την διαχειριζόμασταν πολύ καλά, τα πηγαίναμε καλά αλλά ο Καμάτσο όχι και γι' αυτό έμεινε δέκα μέρες.

Είχε έρθει μέσα στα αποδυτήρια, είπε γεια σε όλους και ήταν πολύ σοβαρός, ένας άντρας με μεγάλη ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε μας είπε: 'Θέλω τον καθένα αύριο στις 7 το πρωί για προπόνηση'. Φυσιολογικά είχαμε προπόνηση στις 10.30. Του μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να αλλάξει την ώρα, είχαμε τις συνήθειές μας"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ