Θετικές φαίνεται πως είναι οι επανεκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, σχετικά με τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα, στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας. Ο διεθνής γκολκίπερ, από χθες έχει ξεκινήσει θεραπεία και είναι σίγουρα καλύτερα. Υπάρχει αισιοδοξία, πως το διάστημα που μπορεί να λείψει, πιθανόν να είναι μικρότερο από αυτό που είχε εκτιμηθεί σε πρώτη φάση (δηλαδή 20 ημέρες με 1 μήνα), ωστόσο αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες, με το πως θα κυλήσει η θεραπεία και το πως θα αντιδράσει το χέρι του. Από εκεί και πέρα, στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, που έγινε και πάλι χωρίς τους διεθνείς (Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Γαλανόπουλο, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Γιάννη-Φοίβο Μπότο), ατομικό ακολούθησαν οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Γιώργος Γιακουμάκης που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θυμίζουμε, πως με την επανάναρξη μετά τη διακοπή για τις Εθνικές, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή 20/10 τον Βόλο εντός έδρας (στη Ριζούπολη) και την επόμενη αγωνιστική πάει στο Καραϊσκάκη για να παίξει με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 27/10).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
περαστικά Βασιλη
καλα ειναι να αρπάξει την ευκαιρια ο τσιντωτας,το παιδι περιμενει παρα πολυ καιρο να παιξει,
αξιζει και αυτος, επαγγελματιας ειναι θελει και αυτος συμμετοχές
Και είναι και καλύτερός του.
Δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο που γραφεις! Πιο ολοκληρωμενος τερματοφυλακας ο Μπαρκας! Παρ ολα αυτα και ο Τσιντωτας ειναι εξαιρετικος!!
Θα σου πω από πού προκύπτει. Τα λάθη του Τσιντώτα είναι τα μισά από αυτά του Μπάρκα. Επίσης ο Τσιντώτας έχει πολύ καλύτερη έξοδο (βγαίνει και καθαρίζει κόρνερ και φάουλ ενώ ο Μπάρκας κάθεται απλά και χαζεύει) και τέλος ο Τσιντώτας έχει εξαιρετική μεταβίβαση στους συμπαίκτες του (με χέρια ή πόδια) για να βγάλουν γρήγορη αντεπίθεση. Με τον Μπάρκα τρέμεις όταν πάει να διώξει την μπάλλα με τα πόδια και δέχεται πίεση. Στα ελεύθερα, στα 10 του Μπάρκα τα μισά θα πάνε αράουτ και τα άλλα μισά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους αντίπαλους αμυντικούς ή και τον τερματοφύλακα.
αν ήταν ο Τσιντώτας με τον παοκ το πιθανοτερο είναι οτι το σουτ του ακπομ θα το είχε φάει. Όπως είχε φάει του ουάρντα με τον ατρόμητο πέρσι και ο λόγος είναι οτι δεν έχει τα αντανακλαστικά του μπάρκα. Ομως θα συμφωνήσω οτι έχει περισσότερο θάρρος στις εξόδους του. Την τελευταία έξοδο με την αούστρία δεν θα την έκανε ο μπάρκας
Καλή ανναρωση Βασίλη, γρήγορα κοντά μας,θεωρώ ότι είσαι ο ο κορυφαίος ,δούλεψε όμως τις εξόδους ρε φίλε..