Έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην τηλεόραση.
Η δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά στην κρατική τηλεόραση, όπου ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες του iefimerida.gr, που ήθελαν την Όλγα Τρέμη να συζητά με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ προκειμένου να συνεργαστούν.
Τι θα παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ
Όπως ανέφερε, η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, όπου θα αναλάβει πολιτική εκπομπή, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Η εκπομπή θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ όπως αναφέρθηκε στο Happy Day, η κ. Τρέμη δεν θέλει να ξαναπαρουσιάσει δελτίο ειδήσεων.
Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελατόλας και Ηλίας Κανέλλης. Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Νικόλ Λιβαδάρη. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής, είναι η Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στις αρχές Νοεμβρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
