Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εξετάσεις στην καρδιά ο Ομο

Κάποια από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη που αφορούσαν την καρδιά του ήταν σε οριακά επίπεδα και κρίθηκε απαραίτητο να επιστρέψει στην Αθήνα και να περάσει από ειδικές εξετάσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Αθήνα θα επιστρέψει ο Σουλεϊμάν Όμο, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες ειδικές εξετάσεις για την καρδιά του.

Στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων», κάποια από τα αποτελέσματα που αφορούσαν την καρδιά του 25χρονου Νιγηριανού ήταν σε οριακά επίπεδα και κρίθηκε απαραίτητο να περάσει από ειδικές εξετάσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο Όμο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Τέλκι της Ουγγαρίας, όπου οι «κυανέρυθροι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ώστε να διευκρινιστεί η σοβαρότητα του προβλήματός του και το ιατρικό επιτελείο να είναι απόλυτα σίγουρο για την κατάστασή του πριν αρχίσει πάλι προπονήσεις.

Το πιθανότερο είναι η διαδικασία των εξετάσεων να διαρκέσει αρκετές ημέρες και έτσι ο παίκτης να μην επιστρέψει πάλι στο Τέλκι, αλλά να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως, στο ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάστασή του και θεωρούν περισσότερο τυπικό τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί και για αυτό το λόγο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και περιμένει απλά το τυπικό για να μπει πάλι στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Σίτο Ριέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο, αφού βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας από την εγχείρηση που υποβλήθηκε τον Μαϊο σε κοιλιακούς και προσαγωγούς. Ο 23χρονος Ισπανός θα ανεβάσει σιγά-σιγά ρυθμό και θα μπει στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες.

Στην «παρέα» των Ιν Γου Εο και Ισαάκ Πούπο, που δοκιμάζονται από τον Πανιώνιο, αναμένεται να προστεθεί και ένας Σέρβος αμυντικός μέσος, ο οποίος αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με την Σιόφοκ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ