Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τους Αλγερινούς σχετικά με το μέλλον του Ράφικ Τζιμπούρ και αν αυτό θα συμβαδίσει με την ΑΕΚ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Le Buteur», οι σχέσεις του επιθετικού της Ένωσης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι οι καλύτερες και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ τονίζει: «Ο Τζιμπούρ βρίσκεται ανάμεσα σε δίλλημα, να αφήσει τον σύλλογο εξαιτίας των προβλημάτων με τον προπονητή του, Μπάγεβιτς ή να μείνει. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση θα παίξουν οι πωλήσεις ή μη των Ίσμαελ Μπλάνκο, Σκόκο και Νέμεθ. Ο Τζιμπούρ πάντως ποτέ δεν τα βρήκε με τον προπονητή του, γιατί τον αφήνει στον πάγκο».
Ακόμα και αν έχει δώσει αλήθειας όλο το κείμενο, η τελευταία πρόταση δείχνει πως τα πράγματα είναι παραποιημένα, καθώς ουδέποτε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον άφησε στον πάγκο. Εδικά από την ημέρα που επέστρεψε στην... ενεργό δράση και βγήκε από τον «πάγο», τα αγωνιστικά λεπτά που έχασε, ήταν ελάχιστα. Επίσης, ο Τζιμπούρ, μέσω του εκπροσώπου του, αλλά και όπως ο ίδιος φέρεται να έχει ισχυριστεί στο περιβάλλον του, όχι μόνο δείχνει θετικός στο να συνεχίσει στην ΑΕΚ, αλλά ακόμα και να ανανεώσει μαζί της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΑΝΤΕ ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ