Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φουλ ρυθμούς ο Σιμόες, εκτός Κλωναρίδης-Γιακουμάκης

Τι έγινε στην σημερινή προπόνηση στα Σπάτα εν όψει Λάρισας

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και σήμερα ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος μπήκε από χθες κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου! Με τον προπονητή, να είναι εκείνος πλέον που θα αποφασίσει αν ο Πορτογάλος μέσος έχει τον απαραίτητο ρυθμό για να μπει στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με την Λάρισα. Στην οποία, είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα που έχει επανέλθει 100%.

Την ίδια ώρα, τα προβλήματα για την ομάδα είναι δύο, αφού ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω της κάκωσης στον αριστερό του ώμο, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

*Η αυριανή
(Παρασκευή) προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11 το πρωί στα Σπάτα και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ