Στα τρία παιχνίδια, με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον πάγκο, η Χιμνάσια Λα Πλάτα μετράει ισάριθμες ήττες, αφού έχασε, εντός έδρας, και από τη Ρίβερ Πλέιτ.
Μάλιστα, μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Μαραντόνα λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα την ώρα που πήγε προς την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών για να ζητήσει συγγνώμη, με εκείνους να τον χειροκροτούν.
Σημειώνεται πως έχουν συμπληρωθεί οι πρώτες οκτώ αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα Αργεντινής, και η Χιμνάσια είναι ουραγός με, μόλις, ενα βαθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Από τους μεγαλύτερους παίκτες αλλά από το σταμάτημα της μπάλας και μετά ο....κατήφορος του δεν έχει τελειωμό.
Ειχα πει οτι δεν θα βγαλει τριμηνο ..... Δεν το εχει