Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Ρέι

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ έλαβε κανονικά μέρος στην αποψινή προπόνηση της Βασίλισσας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την επιστροφή του Κέντρικ Ρέι σε κανονικούς ρυθμούς, ολοκληρώθηκε το αποψινό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οπότε ο Αμερικανός γκαρντ τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Basket League αυτό το Σάββατο (28/09, 19:00-CosmoteSport4) στο ΟΑΚΑ. Εκτός παραμένει μόνο ο Μάρκους Σλότερ.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα εξής: «Με τον Κέντρικ Ρέι να δηλώνει παρών, ολοκληρώθηκε η αποψινή προπόνηση της «Βασίλισσας». Ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Αμερικανό γκαρντ να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε από τον φιλικό με τη Μέγκα Μπέμαξ στο Βελιγράδι. Αντίθετα, δεν προπονήθηκε ο Μάρκους Σλότερ, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ