Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, και, για πρώτη φορά, ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του με άλλον τερματοφύλακα.
Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κάνει συνεχόμενα λάθη και έτσι, αυξημένες είναι οι πιθανότητες να μείνει στον πάγκο, για το παιχνίδι της Κυριακής.
Με αυτό τον τρόπο, ο Φερέιρα πιστεύει πως ο Πασχαλάκης θα κάνει την αυτοκριτική του, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δίνει θέση βασικού στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που λείπει ο τιμωρημένος Μάτος είναι πιθανό να δούμε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κρέσπο και το κεντρικό δίδυμο στα στόπερ να αποτελέσουν οι Βαρέλα, Ίνγκασον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αν δεν παιξει ο πασχαλακης τα ορκ θα παιξουν με 11 ξενους παικτες;
Όλες αυτές οι αλλαγές και οι ¨δήθεν" τραυματίες είναι για να δικαιολογήσουν την επερχόμενη 4άρα
Στάνταρ.Έτσι είναι ένας μέσος οπαδός της ζμπαουγκαρας.
Φουλ άμυνα θα παίξουν. Η δε αλλαγή τερματοφυλακα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ σε περίπτωση ήττας. Πρέπει να τους νικησουμε για να τους ρίξουμε σε φουλ εσωστρεφεια και γκρίνια. Στο μυαλό τους νομίζουν ότι είναι ατρωτοι και στην πρώτη τους βαρβατη ήττα θα καταρευσουν με κροτο
Δεξι μπακ ο Κρεσπο?Που ειναι η παιχτουρα ο Ροντρίγκο που προλαβαν και τον πηραν πριν απο εμας???Μερικοι οπαδοι μας, βιαζονται και κατηγορουν την ομαδα ενω θα επρεπε να την υποστηρίζουν μόνο!ΑΕΚ ΜΟΝΟ!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ ρε φίλε μόλις το διάβασα. Μόνο ΑΕΚ!