Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Απών από το σημερινό πρόγραμμα, εκτός απο τον Πέλκα που ξεκίνησε θεραπεία, ήταν και ο Σφιντέρσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση:
H σεζόν και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή συνεχίζεται με τον Δικέφαλο να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας λίγο πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ.
Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει μπροστά της σχεδόν μια εβδομάδα προκειμένου να ετοιμαστεί για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.
Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και συνέχισαν με αποφόρτιση στο γυμναστήριο.Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας μέσα από μια σειρά ασκήσεων ειδικού σκοπού.
O Δημήτρης Πέλκας ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Κάρολ Σφιντέρσκι ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Την Τετάρτη (25.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
