Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ. Μετά τον Πέλκα που τραυματίστηκε και οι εξετάσεις θα δείξουν για πόσο καιρό θα μείνει εκτός, ο Λέο Μάτος αποβλήθηκε στο 67ο λεπτό του ντέρμπι με τον Άρη. Έτσι, ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ θα χάσει το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και με ποιον θα παιζει ξυλο ο Βρανιες την Κυριακη;
Δεν μας ενδιαφέρει με ποιους θα παίξει η επαρχιακή ομαδα του παοκ αλλά να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει.
του ποακ, θες να πεις
-50% το μπαοκι χωρις τον καλυτερο παικτη του ( ασχετα αν ειναι βρωμικος )
Πολυ πιθανό το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα να αλάξει η απόφαση και να παίξει με ΜΑΤΟΣ ο ΠΑΟΚ. Αναμένω μετάδωση από Μήνο!!!!!!!
Έφαγε κόκκινη ο ματος ??????? Για μένα δεν έφαγε κόκκινη!!!!!
Αυτό είναι θετικό όσο αφορά στα στημένα γτ σκοράρει συνέχεια με κεφαλιά, αλλά είναι αρνητικό για την κανονική ροή του αγώνα γτ φέτος δεν βλέπεται.
Αυτο δείχνει οτι το σύστημα δεν ελέγχεται πλέον από τον ιβαν και την συμμορία του, αλλά απο το παιδοβούβαλο και τις γκείσες
Αυτός εδώ και χρόνια έπρεπε να παίρνει κόκκινη σε κάθε παιχνίδι. Ο πιο βρώμικός παίχτης από την εποχή που ο Ανατολάκης κρέμασε τα παπούτσια του!
Πηρε κοκκινη ο Ματος τι λες τωρα αυτο κι αν ειναι ειδηση.Στο παιχνιδι που ερχεται ο Αλμπανης πρεπει να ειναι βασικος και να παιξει αριστερο εξτρεμ
είτε Μάνταλος, είτε Αλμπάνης, είτε Μάρκο πρέπει να κάνουμε πάρτι από εκεί! Αλλά και γενικά να τους ξερφτιλίσουμε... Κατά τ' άλλα, ας κρατήσουμε (και ας κρατήσω) μικρό καλάθι..!!