Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του άτυχου οπαδού που έπεσε από μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Αντρέας Δημάτος επισκέφθηκαν το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο νεαρός και εξέφρασαν τη στήριξη της ΑΕΚ στους δικούς του ανθρώπους. Ο οπαδός διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Ασλκηπιείο Βούλας όπου διευθυντής είναι ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης. Από το πρωί εποπτεύει προσωπικά την περίπτωση του.
Όσο για τα τελευταία ιατρικά νέα είναι ενθαρρυντικά. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή αλλά έχει σταθεροποιηθεί. Το αιμάτωμα που υπέστη στο κεφάλι από την πτώση δεν εξαπλώνεται και αυτό είναι θετικό. Πλέον οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον άτυχο νεαρό.
Όλη η ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του και αγωνιά ενώ ελπίδα όλων είναι πως θα βγει νικητής.
Να σημειώσουμε πως από το απόγευμα (περίπου στις 18.30) ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ έχει μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όχι γιατί υπάρχει κάποια επιδείνωση στην υγεία του, αλλά για να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και φροντίδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Κουρελάκης πιο κάτω έγραψε για το μεγαλείο της ανθρωπιάς, ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ!
Μια ευχή κι από μένα να επανέλθει γρήγορα ο άνθρωπος.
Όταν ανέβουν οι γαύροι Λονδίνο με Τότεναμ πείτε τους ,για τον Κουμπα, 10 θα μείνουν Αγγλία...δε θα γυρίσουν...
Μόνο ντροπή για όσους μπερδεύουν τον οπαδισμό με την εγκληματικότητα. Ντροπή σας ρε.
Περαστικά στο παλικάρι
Δύναμη να σου δώσει ο Θεός και οι άνθρωποι που αγαπάς παλληκάρι μου,βαστα γερά, έχουμε αγώνες μπροστά μας.
Αδελφε περαστικα.. Ο Θεος να σε βοηθησει να γυρισεις γερός στους οικειους σου..Κ παλι περαστικα κ @@@ το πειραια..ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ..
περαστικα αδερφε μας,γρηγορη αναρωσση σου ευχομε.
Έχουμε κάνα νέο ρε παιδια;
Περαστικά στον Αδερφό μας
Μπραβο στην ΠΑΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!! Σιδερενιος μαγκα μου!
Σιδερένιος αδελφέ όλα θα πάνε όλα καλά! Εχουμε Αγιά Σοφιά!
Κρατα αδερφε! Ειμαστε ολοι διπλα σου!
Κρατα γερα αδερφε. Περαστικα σου και να γεινεις παλι καλα
Krata gera re alani kuba imaste oli dipla sou...
Παναγία μου Μεγαλόχαρη, κάνε το θαύμα σου να γυρίσει το παιδί υγιής στους δικούς του. Ας προσευχηθούμε όλοι αδέλφια.
Εκτος το οτι με εχει συγκλονισει το γεγονος με τον Αδερφο μας κ οι σκεψεις μας ειναι διπλα του κ ευχομαι γρηγορα στο σπιτι του γερος κ δυνατος...Ειμαι εξισου υπερηφανος κ συγκινημενος που βλεπω τετοια σχολια απο τα αλλα αδερφια....Κρατα γερα Αετοπουλο!!!
Καλή ανάρρωση στο Αετόπουλο.. ολα να πανε καλα...
Κράτα γερά αδερφέ μας!!! Είμαστε ολοι στο πλευρό σου!!!
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι..ευχόμαστε η Παναγία να τον σηκώσει όρθιο το συντομότερο και οι δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά..αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να συλληφθούν..για όλους εμάς ήταν για άλλη μια φορά μια οδυνηρή επιστροφή στην πραγματικότητα..ενός άρρωστου ποδοσφαιρικού κλίματος με βασικό υπεύθυνο τον διαχρονικό τραμπούκο,τον επίσημο Ολυμπιακό που όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει ο ίδιος σεσημασμένος δειλός καταστροφέας του ελληνικού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαίρου.
Καλή δύναμη αδερφέ μας !!!! Κράτος υπάρχεις?
Περαστικά του και σιδερένιος. Οι προσευχές όλων μαζί του.
Τι να πει κανείς. Είναι αυτονόητο ότι όλοι ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο παιδί. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα έπονται.
Δύναμη λεβέντη μου...!! Προσευχόμαστε για εσένα...!!!
Παναγία μου και Χριστέ μου ας μην πάρουμε πρωτάθλημα ποτέ κάντε καλά το παιδί σας παρακαλώ !!!!!
Αυτός είσαι! Γειά σου ρε Κουρελάκι21! Το πιό σωστό σχόλιο!
Με πρόλαβες φίλε. Δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ να γράψω, ούτε εδώ, ούτε facebook, ούτε πουθενά, αλλά μόλις διάβασα την είδηση για το περιστατικό χτες, έχω φαγωθεί να ψάχνω να βρω νέα. Μόλις είδα αυτό το άρθρο και ελπίζω και εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να βγει όρθιο το παλικάρι από το νοσοκομείο. Όλα τα άλλα, είτε λέγονται κύπελλα, είτε πρωταθλήματα, είτε οτιδήποτε είναι για πλάκα. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινη ζωή. ΑΕΚ365 σε παρακαλώ, άσε όλα τα άλλα άρθρα και ενημέρωνέ μας σχετικά με την υγεία του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αδερφού μας. Μόνο αυτό έχει σημασία τώρα...
περαστικα του!!!
ποτε εγινε αυτο ρε παιδια πως επεσε? τι εγινε?τι κριμα ..ευχομαστε να γινει καλα να σηκωθει ορθιος και γερος ολοι προσευχομαστε