0 ΣΧΟΛΙΑ

Κάνει πρεμιέρα «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» στην ελληνική τηλεόραση

Αύριο, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα ο «Αδύναμος Κρίκος», ο οποίος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από χρόνια απουσίας.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος στις 18.40, ενώ θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.

"Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος" ξεκίνησε την πορεία του στο BBC και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Τάσος Τρύφωνος τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει με ιδιαίτερη επιτυχία το παιχνίδι στην Κύπρο και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα το παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Οκτώ παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, διεκδικούν σε κάθε επεισόδιο έως και 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά, Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, οι 7 από αυτούς θα φύγουν με άδεια χέρια. Στους 7 πρώτους γύρους, και μέσα στα όρια του χρόνου, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 1.300 ευρώ. Για να φτάσουν, όμως, σε κάποιο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Στο τέλος κάθε γύρου αποχωρεί ένας παίκτης, αυτός που οι υπόλοιποι θα έχουν ψηφίσει ως τον "πιο αδύναμο κρίκο".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ