Ο Γιόνας Καζλάουσκας έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και, μεταξύ άλλων, έριξε «βέλη» στον τρόπο διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή.
Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός προπονητής είπε πως "αυτό το σύστημα είναι περίεργο. Ίσως να είναι καλό για τις Φιλιππίνες, αλλά καταστρέφει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όταν είναι πιθανώς το καλύτερο στον κόσμο. Συγγνώμη αλλά ποιος είναι ο κύριος αυτός (σ.σ. Ζαγκλής); Δούλεψα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν άκουσα για αυτόν. Ποιος τον ξέρει στον κόσμο του μπάσκετ; Τι ιδέες έχει; Πώς θα λύσει τα προβλήματα στο σπορ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!