Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ντιόπ, Ζεοβάνι και ο επιθετικός

Η πίστη της ΑΕΚ πως τελικά θα αποκτήσει τον Σενεγαλέζο ως ελεύθερο, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου που επανέρχεται στο προσκήνιο και η ενίσχυση με έναν ακόμα φορ περιοχής, είναι τα βασικά θέματα των εφημερίδων στο ρεπορτάζ της Ένωσης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SPORTDAY

Οι δηλώσεις του Κλαούντιο Νταντόμο και η σημερινή άφιξη του στην χώρας μας, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπου για το θέμα του Ντιόπ τονίζει πως από αύριο αναλαμβάνει... δράση ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όταν και θα ξεκινήσει πιέσεις προς της πλευρά της Πόρτσμουθ για να μείνει ελεύθερος και να μεταγραφεί στην Ένωση. Παράλληλα, η «Sportday» τονίζει πως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους αμυντικού μέσου, ο δικέφαλος θα ξεκινήσει επαφές με επιθετικό περιοχής (εκφράζεται η σιγουριά πως ένας εκ των Μπλάνκο, Σκόκο, Τζιμπούρ θα αποχωρήσει, ενώ θεωρείται δεδομένο πως δεν θα παραμείνει ο Νέμεθ), ενώ θα ακολουθήσει το «10άρι».

Τέλος, εκτενή αναφορά γίνεται στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Αραούχο και τους λόγους που θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο Αργεντινός γνώριζε από πέρσι το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, ωστόσο τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν δύο ακόμα. Στον πεθερό του διαγνώστηκε σοβαρή πάθηση, όντας ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να βοηθήσει την σύζυγό του να μεγαλώσει το πρώτο τους παιδί. Την ίδια μάλιστα στιγμή, μαθαίνει ότι σε λίγους μήνες θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας, κάτι που τον κάνει ακόμα περισσότερο να θέλει να επιστρέψει και να είναι στο πλευρό της γυναίκας του.

ΕΞΕΔΡΑ

Δηλώσεις του Κλαούντιο Νταντόμο φιλοξενούνται και στην εφημερίδα «Εξέδρα» όπου έχει βασικό της θέμα την έλευση του Ουρουγουανού στην χώρα μας και την υπογραφή συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Όσον αφορά το θέμα του Ντιόπ, υπάρχουν οι χθεσινές δηλώσεις του Ανδρονίκου και του φερόμενου ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, όπως υποστήριξε ο διευθυντής των «Ππομπέις», με την διοίκηση της Ένωσης να πιστεύει τους εκπροσώπους του Σενεγαλέζου ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον πελάτη τους. Παράλληλα και εδώ υπάρχει η προοπτική στον δικέφαλο να αποκτηθεί ένας φορ περιοχής, καθώς ένας εκ των επιθετικών της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ για την περίπτωση του Σκόκο φημολογείται πως η Τζένοα θα κάνει επίσημη πρόταση.

GOAL

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και η πίστη της διοίκησης πως τις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του εκπροσώπου του Ζεοβάνι, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από την Ένωση. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στο θέμα του Αραούχο και της επιθυμίας τους να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ υπάρχει και η σημερινή έλευση του Κλαούντιο Νταντόμο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για αύριο είναι προγραμματισμένο το ραντεβού της Πόρτσμουθ με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, προκειμένου οι δύο πλευρές να βρουν την «χρυσή τομή» και να λύσουν την συνεργασία τους. Η εφημερίδα λοιπόν υποστηρίζει πως ο Σενεγαλέζος θα... εκβιάσει τους «Πομπέις» τονίζοντας τους πως ή θα πάει στην ΑΕΚ ή θα παραμείνει εκεί και θα τον πληρώνουν. Από κει και πέρα, στην πρώτη σελίδα υπάρχει η σημερινή άφιξη του Κλαούντιο Νταντόμο, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Αραούχο και οι προσπάθειες της ΑΕΚ να τον κρατήσει στην ομάδα, αλλά και η φερόμενη πρόταση της Τζένοα για τον Νάτσο Σκόκο.

SCORE

Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζεοβάνι στην ΑΕΚ είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει πως αν η Τζένοα καταθέσει πρόταση αγοράς του Σκόκο, σε συνδυασμό με την πώληση του Παπασταθόπουλου όπου η Ένωση εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία, μπορεί να ολοκληρωθεί το deal με τον Βραζιλιάνο άσο. Παράλληλα, στην πρώτη σελίδα υπάρχει η άφιξη του Κλαούντιο Νταντόμο, το θέμα που έχει προκύψει με τον Αραούχο, ενώ για την υπόθεση Ντιόπ, τονίζεται πως η διοίκηση της Ένωσης δεν είναι διατεθειμένη να παίξει τα παιχνίδια της Πόρτσμουθ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ