Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα χωρίς κάποια διαφοροποίηση. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν, για μια ακόμα ημέρα, οι Μάριος Οικονόμου, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εχει καταντησει κουραστικο τ θεμα κριστισιτς.....
Επι της ουσιας ουδεις εκ των τριων δεν λογιζεται βασικος, οποτε κανενα προβλημα!!!
Ο Κριστισιτς δεν ξέρω πόσο καλός είναι άλλα από τότε που ήρθε όλο κάτι έχει. Μια είναι ανέτοιμος, μια είναι τραυματίας . Χειρότερος του Jesus τουλάχιστον αυτός στα παιχνίδια που παίζει τα δίνει όλα. Δεν υπάρχει ματς που να έπαιξε ο Κριστισιτς και να ηταν διακριθεντας. Και έχει και παχύ συμβόλαιο.