Στην Κροατία για ένα προσωπικό του θέμα ταξίδεψε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έχασε την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κροάτης επιθετικός, μετέβη στην πατρίδα του και λογικά και το πιθανότερο είναι, αν προλάβει να διευθετήσει το συγκεκριμένο θέμα, να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα για να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση. Από εκεί και πέρα, ο Μιγκέλ Καρντόσο αντιμετωπίζει τρία προβλήματα, καθώς εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Μιχάλης Μπακάκης και Γιώργος Γιακουμάκης που ταλαιπωρούνται από κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ αποθεραπεία ακολούθησε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φέτος παρατήρησα ότι όσες περιπτώσεις μυϊκών τραυματισμών ηοηρξαν μέχρι τώρα, όλες έχουν να κάνουν με πρόβλημα στον τετρακέφαλο.
Τι παίζει;
Γιατί τόση επιβάρυνση σε έναν τόσο δυνατό μυ;
Κάποιος που να έχει άποψη εμπεριστατωμένη επιστημονικά;
Αλήθεια θα μας πει κανείς ποιο είναι το θέμα του Κριστιτσιτς από τότε που ήρθε;Είχε ξανακουστει αυτό με το γόνατο,ότι ηρθε με πρόβλημα δηλαδή το χειμώνα και σε συνδυασμό με τα πολλά ματς που είχε παίξει μέχρι τον Γενάρη ήταν και ο λόγος που ψιλοπερπαταγε μέσα στο γήπεδο και δεν έδειξε κατι τρομερο
Τι γίνετε με των Νεναντ και το γόνατο του πάλι...