0 ΣΧΟΛΙΑ

Προς Πόρτο ο Ρουγί

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χερονίμο Ρουγί από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται η Πόρτο, μετά από εισήγηση του Ίκερ Κασίγιας


Το «διάδοχο» του κάτω από τα γκολπόστ της Πόρτο υπέδειξε ο Ίκερ Κασίγιας. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, οι «δράκοι» βρίσκονται μία ανάσα από τη μεταγραφή του Χερονίμο Ρουγί από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.  Ο 27χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας αποτελεί επιλογή κατόπιν συστάσεων του «Άγιου Ίκερ», ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από τη συνύπαρξη τους στη La Liga και τον έχει προκρίνει ως τον κατάλληλο για να συμπληρώσει το δίδυμο τερματοφυλάκων της Πόρτο. 

Λαμβάνοντας, βέβαια, υπ’ όψιν και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πρόσφατα ο σπουδαίος Ισπανός κίπερ, η επιλογή του Αργεντινού φαντάζει μακροπρόθεσμη.  Ο πορτογαλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 10 εκατ. ευρώ που αποζητά η Σοσιεδάδ κι έτσι μετά από 5 σεζόν και 180 συμμετοχές με τους Βάσκους, ο Ρουγί βρίσκεται κοντά σε αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.  Την περασμένη σεζόν η Νάπολι είχε φτάσει επίσης κοντά στην απόκτηση του ύψους 1,89 τερματοφύλακα, όμως, η πρόταση των 15 εκατ. ευρώ που κατέθεσε δεν έγινε δεκτή από το βασκικό σύλλογο. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ